Válogatott: Pintér szerint profitálhatunk a Nemzetek Ligájából

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.28. 09:50
Mint tegnap beszámoltunk róla, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kongresszusán döntöttek a Nemzetek Ligájának nevezett új válogatott küzdelemsorozat elindításáról. Pintér Attila magyar szövetségi kapitány szerint profitálhatunk a kezdeményezésből.

Pintér Attila, a magyar válogatott szövetségi kapitánya: „Üdvözlendő a kezdeményezés, hiszen rendkívüli módon lerövidült a nemzetközi futballnaptár. Olyan formálódó válogatott, mint amilyen a miénk, sokat profitálhat ebből, hiszen többet lehet együtt a keret, tétmérkőzéseken finomíthatnánk az edzéseken gyakoroltakat.”Pintér Attila, a magyar válogatott szövetségi kapitánya: „Üdvözlendő a kezdeményezés, hiszen rendkívüli módon lerövidült a nemzetközi futballnaptár. Olyan formálódó válogatott, mint amilyen a miénk, sokat profitálhat ebből, hiszen többet lehet együtt a keret, tétmérkőzéseken finomíthatnánk az edzéseken gyakoroltakat.”

Dárdai Pál, 61-szeres válogatott labdarúgó: „Tetszik, hogy ezután nem lesznek lötyögős, langyos meccsek, és sokkal reálisabb képet kapunk. Korábban, a felkészülés során voltak megtévesztő, hangzatos sikerek, amelyeket tétmeccsen nem sikerült megismételni. Annak viszont nem örülök, hogy így nem lesz lehetőségünk topcsapatokkal játszani.”

Várhidi Péter, korábbi szövetségi kapitány: „Örülök, mert láthattuk, miként laposodtak el, váltak érdektelenné a felkészülési mérkőzések. Ám ha klubedzőként nézem, vannak kételyeim, hiszen túlterheltek a nemzetközi kupákban szereplő játékosok. Tavaszra sérülés miatt elfogynak a csapatok, főleg ha újabb programokat iktat be az UEFA.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik