Válogatott: Nagyon mérges vagyok, ez csúnya eredmény - Rudolf

Vágólapra másolva!
2011.03.25. 22:53
Címkék
Ahogy arról beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott 4–0-s vereséget szenvedett Hollandiától Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen.

„Helyzeteink ugyan voltak, de több kellett volna ennél, hogy megverjük ezt a csapatot. Nagyon mérges, nagyon ideges vagyok, ez a nulla négy számomra igen csúnya eredmény” – kezdte értékelését a Sport Tv kamerája előtt Rudolf Gergely, a magyar válogatott talán legaktívabb tagja.

„Miután megszerezte a vezetést az ellenfél, muszáj volt kitámadni, és ha ezt nem tesszük együttesen, egy ilyen csapatnál akkora rések, területek keletkeznek, hogy utána újabb gólt kapunk. Egy ilyen csapat ellen annyira szervezetten kell mozogni előre-hátra, hogy ne legyen területe az ellenfélnek. Ez nagyon nehéz, és rövid idő alatt nagyon nehéz erre felkészülni, kevés időnk van a válogatott meccsek előtt. Megpróbálunk jobb meccset játszani Hollandiában” – fogalmazott Rudolf.

„Labdabiztosságban és sebességben is felülmúltak minket, kevés labdát veszítettek és kihasználták a ziccereiket, nagyon jó játékosok. Nagyon nehéz volt ilyen csapat ellen játszani, én megpróbáltam mindent megtenni, ami tőlem telt” – tette még hozzá a Serie A-s Bari csatára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik