Válogatott: mindenki befutott, Pintér játékára is van esély

Vágólapra másolva!
2012.10.08. 14:57
A magyar labdarúgó-válogatott tagjai ma találkoztak Telkiben, hogy megkezdjék a felkészülést az Észtország elleni pénteki és a Törökországgal szembeni jövő keddi vb-selejtezőre.

A Magyar Labdarúgó-szövetségtől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy kora délutánig mindenki befutott Telkibe, így már teljes az Észtország és Törökország ellen készülő magyar válogatott kerete.

Egervári Sándor szövetségi kapitány dolgát az első hírek szerint nem nehezíti sérülés, mindenki egészségesen érkezett.

Az egyetlen kérdés az elmúlt napokban a Zaragozában légióskodó Pintér Ádám lehetséges szereplése volt, ugyanis a védelemben és a középpályán is bevethető labdarúgó szeptember eleje óta sérüléssel küzdött. A labdarúgó mai megérkezését követően arról tájékoztatta a szakmai stábot, hogy múlt héten három napot már edzett a klubjában, így lát esélyt arra, hogy vállalni tudja a játékot a válogatottban, de pályára lépése nagyban függhet a következő napok tréningjeitől.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton), Király Gábor (1860 München), Megyeri Balázs (Olympiakosz)
Védők: Halmosi Péter (Szombathelyi Haladás), Juhász Roland (Anderlecht), Kádár Tamás (Roda), Korcsmár Zsolt (Brann Bergen), Lipták Zoltán (Győri ETO), Mészáros Norbert (DVSC-Teva), Takács Ákos (Győri ETO), Varga József (DVSC-Teva)
Középpályások: Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Elek Ákos (DVTK) Gera Zoltán (WBA), Gyurcsó Ádám (Videoton), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart), Koltai Tamás (Győri ETO), Koman Vladimir (FK Krasznodar), Pátkai Máté (Győri ETO) Pintér Ádám (Real Zaragoza), Szakály Péter (DVSC-Teva)
Támadók: Németh Krisztián (Roda), Szabics Imre (Sturm Graz), Szalai Ádám (Mainz)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik