Válogatott: mától kaphatók a jegyek az andorrai vb-selejtezőre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.09. 14:37
null
<a href="http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/vb-2018-magyarorszag-andorra-vb-selejtezo-2536249"><strong>A két csapat itthoni meccsét a mieink 4–0-ra megnyerték</strong></a> (Fotó: Földi Imre)
A mai naptól lehet jegyet vásárolni a június 9-i Andorra–Magyarország világbajnoki selejtezőre – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapja.

 

A magyar válogatott júniusban folytatja szereplését a vb-selejtező sorozatban, a következő mérkőzésünket Andorrában, az Estadi Nacional Stadionban vívjuk meg a házigazdákkal.

Az andorrai szövetség 860 belépőt biztosít az MLSZ számára. A belépőjegyekre váltható utalványokat – szurkolói kártya nélkül, a személyes adatok megadásával – május 9-től lehet megvásárolni ameccsjegy.mlsz.huoldalon, valamint országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában, egységesen 8000 forintért.

Az utalványokat a mérkőzés helyszínétől, az Estadi Nacionaltól 200 méterre található régi stadion, az Estadi Comunal jegypénztárában lehet átváltani hivatalos meccsbelépőre, a találkozó napján 11.00-től 20.45 óráig, a személyazonosság igazolásával.

Négy nappal az andorrai vb-selejtező előtt, június 5-én a Groupama Arénában, az oroszok ellen lép pályára a magyar válogatott felkészülési mérkőzésen. Ennek a meccsnek a jegyinformációirólITTlehet tájékozódni – tudatta az mlsz.hu.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik