Válogatott: Leekens meglepő döntéséről írnak Belgiumban

Vágólapra másolva!
2017.10.30. 16:48
Mint ismert, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hétfőn hivatalos honlapján erősítette meg a Nemzeti Sport korábbi információját, mely szerint Georges Leekens veszi át a válogatott irányítását. A belga szakember kétéves szerződést írt alá. A belga lapok egy része tényszerűen közli a szakember kinevezését, néhány viszont meglepve tapasztalta, hogy Leekens nem a Kortrijknél kötött ki.

A voetbalbelgie.be tényszerűen megállapítja, hogy Leekens magyar szövetségi kapitányként folytatja. Kiemelik, hogy januárban hagyta el az algériai válogatottat, majd hogy úgy tűnt, a KV Kortrijknél vállal állást, valamint hogy a korábban Tunéziában is dolgozó 68 éves szakember Bernd Storckot váltja a kispadon.voetbalbelgie.be tényszerűen megállapítja, hogy Leekens magyar szövetségi kapitányként folytatja. Kiemelik, hogy januárban hagyta el az algériai válogatottat, majd hogy úgy tűnt, a KV Kortrijknél vállal állást, valamint hogy a korábban Tunéziában is dolgozó 68 éves szakember Bernd Storckot váltja a kispadon.

SZAVAZÁS

Milyen szövetségi kapitány lesz Georges Leekens?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A voetbalkrant.com címében azt harsogja, hogy Georges Leekens meglepő helyen folytatja. Leírják, hogy az elmúlt hetekben több hazai és külföldi csapat is kereste, és ez a lap is kiemeli, hogy úgy tűnt, megvan az egyezség a Kortrijkkel, ehhez képest a magyar válogatott kapitánya lesz. Leekens ismertetésénél leírják, hogy volt korábban kétszer a belga, kétszer az algériai és egyszer a tunéziai válogatott mestere is.

A belga lapok továbbá egységesen azt említik anyagaik címében, hogy Leekens fő célja a 2022-es világbajnoki kvalifikáció.

A francia L'Équipe, a spanyol As szintén tényszerűen kezeli a kinevezést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik