Válogatott: Kleinheisler Lászlóért nem kell aggódni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.28. 09:53
Kleinheisler László szombaton a Köln ellen 2–0-ra elveszített mérkőzésen mutatkozott be a bajnokságban új csapatában, a Darmstadtban. A középpályást a meccsen ápolni kellett, le is cserélték a hajrában, de nincs szó súlyos sérülésről, ma csatlakozik a feröeri vb-selejtezőre készülő válogatott kerethez.

Amint arról már beszámoltunk, Kleinheislert egy ápolást követően a 86. percben lecserélték a szombati Köln–Darmstadt találkozón. Német források szerint sérülés miatt. Amint arról már beszámoltunk, Kleinheislert egy ápolást követően a 86. percben lecserélték a szombati Köln–Darmstadt találkozón. Német források szerint sérülés miatt.

A Nemzeti Sport Online érdeklődésére a középpályás menedzsere, Nagy Mihály elmondta, nincs szó semmi komoly problémáról, Kleinheisler egészséges, így semmi akadálya nincs annak, hogy ma csatlakozzon a Feröer elleni vb-selejtezőre készülő válogatotthoz.

Kleinheisler az első bajnoki meccsén egyébként a Darmstadtban nem a válogatottban megszokott posztján, középen, hanem a jobb szélen kapott lehetőséget kezdőként. Érdekesség még vele kapcsolatban, hogy mióta a Werder kölcsönadta, a brémaiak két támadó középpályása, az osztrák válogatott Zlatko Junuzovic és a német Max Kruse is megsérült, a csapat pedig a Bayern elleni 6–0-s vereséggel kezdte az idényt.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE A FERÖER ELLENI VB-SELEJTEZŐRE (szeptember 6.)
Kapusok:
Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig – Németország), Megyeri Balázs (Greuther Fürth – Németország)
Védők: Bese Barnabás (Le Havre – Franciaország), Fiola Attila (Puskás Akadémia), Guzmics Richárd (Wisla Kraków – Lengyelország), Kádár Tamás (Lech Poznan – Lengyelország), Kálnoki-Kis Dávid (Újpest), Korcsmár Zsolt (Vasas), Korhut Mihály (DVSC), Lang Ádám (Videoton)
Középpályások: Bognár István (DVTK), Elek Ákos (DVTK), Kalmár Zsolt (RB Leipzig – Németország), Kovács István (Videoton), Kleinheisler László (Darmstadt – Németország), Nagy Ádám (Bologna – Olaszország)
Támadók: Böde Dániel (Ferencváros), Dzsudzsák Balázs (al-Vahda – Arab Emírségek), Németh Krisztián (al-Garafa – Katar), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa – Lengyelország), Priskin Tamás (Slovan Bratislava – Szlovákia), Stieber Zoltán (Kaiserslautern – Németország), Szalai Ádám (Hoffenheim – Németország)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik