Válogatott: Kanta József is meghívást kapott a keretbe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.31. 12:20
null
Kanta is együtt készülhet a nemzeti csapattal
Az MTK-t erősítő Kanta József is meghívást kapott a magyar labdarúgó-válogatott keretébe. Nemzeti csapatunk jövő csütörtökön Kuvait ellen játszik felkészülési mérkőzést Győrben.

A június 6-i, Kuvait elleni mérkőzésre (ETO Park, 20.30 óra) készülő magyar válogatott keretének három tagja is jelezte, hogy nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére, mert sérülés akadályozza a játékban – adta hírül az MLSZ honlapja. Szabics Imre már hosszabb ideje nem teljesen egészséges, és mivel a jövő heti meccsig várhatóan nem lesz százszázalékos állapotban, lemondta a szereplést. Két győri futballista is jelezte, hogy nem tudja vállalni a meccset, Lipták Zoltán és Varga Roland ugyancsak sérülés miatt marad ki a végleges keretből.

Egervári Sándor szövetségi kapitány a három kieső helyére egyetlen új játékost hívott meg, méghozzá Kanta Józsefet, az MTK kétszeres válogatott középpályását.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton), Király Gábor (1860 München), Megyeri Balázs (Olympiakosz)
Védők: Guzmics Richárd (Haladás), Juhász Roland (Videoton), Kádár Tamás (DVTK), Korcsmár Zsolt (Brann Bergen), Mészáros Norbert (DVSC-Teva), Vanczák Vilmos (Sion), Varga József (DVSC-Teva)
Középpályások: Gyömbér Gábor (FTC), Kanta József (MTK Budapest), Koman Vladimir (FK Krasznodar), Pátkai Máté (Győri ETO), Pintér Ádám (Real Zaragoza)
Támadók: Böde Dániel (FTC), Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Gyurcsó Ádám (Videoton), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Németh Krisztián (Roda JC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik