Válogatott: Juhászék kifizetik a drukkerek bukaresti jegyeit

Vágólapra másolva!
2014.09.28. 12:04
A magyar válogatott tagjai kifizetik az október 11-i, bukaresti Románia–Magyarország Eb-selejtezőre szervezetten utazó 1200 szurkoló belépőjegyét – írja a Blikk.

„Az északírek elleni, hatalmas csalódást jelentő kudarc után kerestük meg a válogatott tagjait, s felvetettük nekik, jó lenne, ha gesztus gyanánt kifizetnék azoknak a belépőit, akik a szurkolói vonattal utaznak Bukarestbe – nyilatkozta a Blikknek Molnár-Tóth Marianna, a romániai túra egyik szervezője. – Szerencsére a játékosok méltányolták kérésünket, s már ott tartunk, hogy csak át kell utalni a pénzt.”Blikknek Molnár-Tóth Marianna, a romániai túra egyik szervezője. – Szerencsére a játékosok méltányolták kérésünket, s már ott tartunk, hogy csak át kell utalni a pénzt.”

A válogatottat az egyik legrutinosabb kerettag, a bajnoki éllovas Videotonban szereplő Juhász Roland képviselte az egyeztetéseken.

„Néhányan már beszéltünk erről a megkeresésről, de addig nem tudtunk lépni, amíg az új kapitány nem hirdetett keretet – mondta a 81-szeres válogatott védő. – Péntek óta okosabbak vagyunk a társaság összetételét illetően, így hamarosan pont kerülhet a történet végére.”

A válogatottaknak 1200 jegyet kell megvenniük, ugyanis ennyien kelnek útra a szurkolói vonattal. A drukkerek beérik az olcsóbb, 1500 forintos belépővel, ez így 1.8 millió forintos kiadást jelent a nemzeti csapathoz meghívott kerettagoknak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik