H. K. 2019.10.23 09:53 Frissítve: 2019.10.23 10:18

Válogatott: Juhász őket kezdetné Wales ellen – Szoboszlai kimaradt

Juhász Roland, a Mol Fehérvár FC labdarúgócsapatának korábbi magyar válogatott védője nem kezdetné Szoboszlai Dominikot a Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőn. 

Szoboszlai Dominik nem kezdene Juhász Rolandnál, Dzsudzsák Balázs igen (Fotó: Török Attila)

 

A nemzeti csapatból 2016-ban visszavonuló Juhász Roland kedden a fehérváriak közösségi oldalán válaszolt a szurkolók kérdéseire – az egyik üzenetben arról faggatták a 36 esztendős játékost, hogy ő milyen kezdőcsapatot küldene fel Marco Rossi helyében a Wales elleni, rendkívül fontos Eb-selejtezőn.

Juhász reakciójából kiderül, hogy nála Szoboszlai Dominik ezúttal nem kezdene, de ott lenne a tizenegyben például a horvátok ellen többször is hibázó Kádár Tamás, valamint Dzsudzsák Balázs mellett Németh Krisztián is helyet kapna a támadósorban.

„Gulácsi Péter – Lovrencsics Gergő, Willi Orbán, Baráth Botond, Kádár Tamás – Pátkai Máté, Vida Máté – Dzsudzsák Balázs, Kovács István, Németh Krisztián – Szalai Ádám” olvasható a Mol Fehérvár hivatalos honlapján Juhász válasza.

A védő emellett elmondta azt is, hogy szerinte az NB I 5 legjobb játékosa jelenleg Huszti Szabolcs, Davide Lanzafame, Kovács István, Feczesin Róbert és Varga Kevin, illetve arra a kérdésre, hogy a csatárok közül kik a rémálmai, akik ellen valaha is játszott, a válasza: Zlatan Ibrahimovic, Craig Bellamy, Böde Dániel és Torghelle Sándor.

2020.08.10 19:44:17

Magyar válogatott MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Volt tehát szerepe nálunk az olimpiai futballtornáknak, meggyőződésem, hogy most is lenne. Biztosan van valami megoldás, hogy legalább a köztudatban ott legyen, hogy egyáltalán az öt karika jegyében is létezik a labda.

2020.08.10 14:32:46

Magyar válogatott BODNÁR ZALÁN

„Tele van a darab hazaszeretettel, hősies küzdelemmel, szerelemmel, és persze magyaros csibészséggel.”

2020.07.28 22:36:26

Magyar válogatott VOLESZÁK GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Ettől szép ez a játék – meg úgy általában a labdarúgás.

2020.07.27 11:34:07

Magyar válogatott HEGYI TAMÁS

Platkó Ferencet, a szép kezű vasesztergályost felmentették a profi vád alól.