Válogatott: Juhász őket kezdetné Wales ellen – Szoboszlai kimaradt

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.10.23. 09:53
null
Szoboszlai Dominik nem kezdene Juhász Rolandnál, Dzsudzsák Balázs igen (Fotó: Török Attila)
Juhász Roland, a Mol Fehérvár FC labdarúgócsapatának korábbi magyar válogatott védője nem kezdetné Szoboszlai Dominikot a Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőn. 

 

A nemzeti csapatból 2016-ban visszavonuló Juhász Roland kedden a fehérváriak közösségi oldalán válaszolt a szurkolók kérdéseire – az egyik üzenetben arról faggatták a 36 esztendős játékost, hogy ő milyen kezdőcsapatot küldene fel Marco Rossi helyében a Wales elleni, rendkívül fontos Eb-selejtezőn.

Juhász reakciójából kiderül, hogy nála Szoboszlai Dominik ezúttal nem kezdene, de ott lenne a tizenegyben például a horvátok ellen többször is hibázó Kádár Tamás, valamint Dzsudzsák Balázs mellett Németh Krisztián is helyet kapna a támadósorban.

„Gulácsi Péter – Lovrencsics Gergő, Willi Orbán, Baráth Botond, Kádár Tamás – Pátkai Máté, Vida Máté – Dzsudzsák Balázs, Kovács István, Németh Krisztián – Szalai Ádám” olvasható a Mol Fehérvár hivatalos honlapján Juhász válasza.

A védő emellett elmondta azt is, hogy szerinte az NB I 5 legjobb játékosa jelenleg Huszti Szabolcs, Davide Lanzafame, Kovács István, Feczesin Róbert és Varga Kevin, illetve arra a kérdésre, hogy a csatárok közül kik a rémálmai, akik ellen valaha is játszott, a válasza: Zlatan Ibrahimovic, Craig Bellamy, Böde Dániel és Torghelle Sándor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik