H. K. 2019.10.23 09:53 Frissítve: 2019.10.23 10:18

Válogatott: Juhász őket kezdetné Wales ellen – Szoboszlai kimaradt

Juhász Roland, a Mol Fehérvár FC labdarúgócsapatának korábbi magyar válogatott védője nem kezdetné Szoboszlai Dominikot a Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőn. 

Szoboszlai Dominik nem kezdene Juhász Rolandnál, Dzsudzsák Balázs igen (Fotó: Török Attila)

 

A nemzeti csapatból 2016-ban visszavonuló Juhász Roland kedden a fehérváriak közösségi oldalán válaszolt a szurkolók kérdéseire – az egyik üzenetben arról faggatták a 36 esztendős játékost, hogy ő milyen kezdőcsapatot küldene fel Marco Rossi helyében a Wales elleni, rendkívül fontos Eb-selejtezőn.

Juhász reakciójából kiderül, hogy nála Szoboszlai Dominik ezúttal nem kezdene, de ott lenne a tizenegyben például a horvátok ellen többször is hibázó Kádár Tamás, valamint Dzsudzsák Balázs mellett Németh Krisztián is helyet kapna a támadósorban.

„Gulácsi Péter – Lovrencsics Gergő, Willi Orbán, Baráth Botond, Kádár Tamás – Pátkai Máté, Vida Máté – Dzsudzsák Balázs, Kovács István, Németh Krisztián – Szalai Ádám” olvasható a Mol Fehérvár hivatalos honlapján Juhász válasza.

A védő emellett elmondta azt is, hogy szerinte az NB I 5 legjobb játékosa jelenleg Huszti Szabolcs, Davide Lanzafame, Kovács István, Feczesin Róbert és Varga Kevin, illetve arra a kérdésre, hogy a csatárok közül kik a rémálmai, akik ellen valaha is játszott, a válasza: Zlatan Ibrahimovic, Craig Bellamy, Böde Dániel és Torghelle Sándor.

2019.11.17 00:05:50

Magyar válogatott SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. A stadion inkább viszi, mint hozza a szavazatokat.

2019.11.17 00:01:50

Magyar válogatott BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. A péntek estének az is az egyik hozadéka, hogy játékosaink megtapasztalták, micsoda élményben lehetne részük, amit (remélem, még ez is számít) megoszthatnának a magyar labdarúgás híveivel.

2019.11.16 12:10:16

Magyar válogatott PÓR KÁROLY

Az építőmesterek olyat alkottak, amiről talán álmodni sem mertünk – most a Rossi-csapaton a sor...

2019.11.15 23:46:50

Magyar válogatott DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Nem az egyébként várakozáson felüli Eb-eredmény, hanem a csapat és a közönség egymásra találása volt a legnagyobb s azóta is ható siker.