HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.12.22 10:48 Frissítve: 2015.03.31 02:17

Válogatott: Juhász és Németh megrázó, de hatalmas élményen van túl

Az ünnepeket is szociális intézményben töltő gyerekeknek vitt karácsonyi ajándékokat Juhász Roland és Németh Krisztián. A Videoton FC válogatott futballistája és a napokban a Sporting Kansas Citybe igazoló barátja vasárnap délután látogatta meg a Nógrád megyei Szátokban található Margaréta Gyermekotthont, és teljesítette a kis lakók kívánságát. A jótékony akciót a Kuckó Önkéntes Programot vezető Strényi Veronika szervezte meg, aki elmondta: szándékosan vidéki otthont néztek ki, mert tudják, a lehetőségek ott sokkal szűkösebbek, mint egy fővárosi intézményben.

HIRDETÉS
Juhász Roland és Németh Krisztián a szátoki Margaréta Gyermekotthonban

Juhász Rolandék az elmúlt napokban játék-, könyv- és ruhaboltban, valamint elektronikai üzletben vásárolták meg mindazt, amit a gyerekek karácsonyra kértek. A legnagyobb boldogságot kiváltó ajándékkal ugyanakkor a helyszínen lepték meg a Margaréta-otthont!

„Ezúttal nem pénzt akartunk adni, hanem a gyerekek karácsonyát megszépíteni, így mindenkinek azt hoztuk el, amit szeretett volna. Megrázó, ugyanakkor hatalmas élmény volt ez a délután. Közelről láttuk, milyen borzalmas körülmények uralkodnak egyes helyeken, olyan településen jártunk, ahol konkrétan boltot sem találni… A gyerekek és a nevelők hatalmas szeretettel fogadtak bennünket, előadással, ebéddel, sütivel vártak. A lurkók nagy része az intézményben tölti az ünnepeket, remélem, azzal, hogy mindenki megkapta, amire vágyott, valamelyest boldogabb karácsonya lesz. Némóval továbbá kitaláltuk, megszervezzük, hogy a válogatott görögök elleni meccsén a helyszínen szurkolhassanak a srácok a csapatnak, ami biztos nagy élmény lesz nekik, hiszen sokuk még a gyermekotthont is alig-alig hagyta el…” – nyilatkozta Juhász Roland.

„Azon túl, hogy igyekeztünk minden olyan játékot elhozni, amit kértek a gyerekek, tettünk a fa alá kamerát, és más olyan elektronikai cuccokat, amikkel korszerűbbé tesszük az otthont. Nekünk ebben az évben előrehozták a karácsonyt, mert rendkívül megható volt végignézni a gyerekek előadását, amit a mi érkezésünk tiszteletére tanultak meg. Az pedig, hogy láttuk, mekkora örömöt szereztünk nekik, mindent megér” – mondta Németh Krisztián.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 23:50:15

Magyar válogatott DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Ez volt karrierje eddigi legérzelemdúsabb meccse.

2018.11.16 23:39:22

Magyar válogatott nemzetisport.hu

2018.11.16 10:48:20

Magyar válogatott PÓR KÁROLY

Szalai Ádám beérte a góllistán Szusza Ferencet. Dzsudzsák Balázs is beállt a sorba.

2018.11.15 23:21:46

Magyar válogatott nemzetisport.hu

2018.11.15 19:48:50

Magyar válogatott nemzetisport.hu

Magabiztos és megérdemelt győzelmet arattunk, a második félidőben pályára lépett Dzsudzsák és Böde is.

HIRDETÉS
HIRDETÉS