HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.12.22 10:48 Frissítve: 2015.03.31 02:17

Válogatott: Juhász és Németh megrázó, de hatalmas élményen van túl

Az ünnepeket is szociális intézményben töltő gyerekeknek vitt karácsonyi ajándékokat Juhász Roland és Németh Krisztián. A Videoton FC válogatott futballistája és a napokban a Sporting Kansas Citybe igazoló barátja vasárnap délután látogatta meg a Nógrád megyei Szátokban található Margaréta Gyermekotthont, és teljesítette a kis lakók kívánságát. A jótékony akciót a Kuckó Önkéntes Programot vezető Strényi Veronika szervezte meg, aki elmondta: szándékosan vidéki otthont néztek ki, mert tudják, a lehetőségek ott sokkal szűkösebbek, mint egy fővárosi intézményben.

Juhász Roland és Németh Krisztián a szátoki Margaréta Gyermekotthonban

Juhász Rolandék az elmúlt napokban játék-, könyv- és ruhaboltban, valamint elektronikai üzletben vásárolták meg mindazt, amit a gyerekek karácsonyra kértek. A legnagyobb boldogságot kiváltó ajándékkal ugyanakkor a helyszínen lepték meg a Margaréta-otthont!

„Ezúttal nem pénzt akartunk adni, hanem a gyerekek karácsonyát megszépíteni, így mindenkinek azt hoztuk el, amit szeretett volna. Megrázó, ugyanakkor hatalmas élmény volt ez a délután. Közelről láttuk, milyen borzalmas körülmények uralkodnak egyes helyeken, olyan településen jártunk, ahol konkrétan boltot sem találni… A gyerekek és a nevelők hatalmas szeretettel fogadtak bennünket, előadással, ebéddel, sütivel vártak. A lurkók nagy része az intézményben tölti az ünnepeket, remélem, azzal, hogy mindenki megkapta, amire vágyott, valamelyest boldogabb karácsonya lesz. Némóval továbbá kitaláltuk, megszervezzük, hogy a válogatott görögök elleni meccsén a helyszínen szurkolhassanak a srácok a csapatnak, ami biztos nagy élmény lesz nekik, hiszen sokuk még a gyermekotthont is alig-alig hagyta el…” – nyilatkozta Juhász Roland.

„Azon túl, hogy igyekeztünk minden olyan játékot elhozni, amit kértek a gyerekek, tettünk a fa alá kamerát, és más olyan elektronikai cuccokat, amikkel korszerűbbé tesszük az otthont. Nekünk ebben az évben előrehozták a karácsonyt, mert rendkívül megható volt végignézni a gyerekek előadását, amit a mi érkezésünk tiszteletére tanultak meg. Az pedig, hogy láttuk, mekkora örömöt szereztünk nekik, mindent megér” – mondta Németh Krisztián.

2019.01.16 17:42:58

Magyar válogatott P. K.

Ha kijutunk, akár sorsolás is dönthet a németek elleni csata helyszínéről. Női BL-döntő 1000 forintért!

2019.01.06 23:15:05

Magyar válogatott N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Nemcsak a futball honi, hanem a magyar szurkoló lélektana is tökéletesen egyedi ugyanis, hogy lenne párja a világon, nehezen hiszem el.

2019.01.06 08:52:48

Magyar válogatott SOMOGYI ZSOLT

„Örülök az otthonról érkező jó híreknek. Van kikre építenie Marco Rossinak.”

2019.01.05 23:28:21

Magyar válogatott VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Kicsit szomorúan figyelem a trendet, hogy az élvonalban futball­bábel uralkodik…

2019.01.05 21:49:04

Magyar válogatott nemzetisport.hu