Válogatott: Jó lenne már úgy lehozni egy meccset, ahogy elvárható – Dzsudzsák

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.23. 22:47
null
Dzsudzsák megérti a szurkolók elkeseredését (Fotó: Földi Imre)
A Magyarország–Kazahsztán (2–3) felkészülési mérkőzés után labdarúgó-válogatottunk csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs arról beszélt, megérti a szurkolók elkeseredését, és reméli, hogy kedden a skótok ellen végre olyan teljesítményt tudnak nyújtani, ami válogatott szinten elvárható.

„Az elkövetkezendő napokban megint megkapjuk majd a magunkét – teljesen jogosan, teszem hozzá –, amit úgy kell kezelnünk, hogy kedden le kell tennünk valamit az asztalra” – utalt a következő, skótok elleni mérkőzésre a magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs a Kazahsztántól elszenvedett 3–2-es vereség után.

„Azt hiszem, elfogyott a szurkolók türelme, ahogy látjuk, érezzük, úgyhogy kedden talán az utolsó szalmaszálba kapaszkodunk. Nyilván annyival el lehetne hárítani, hogy ez barátságos meccs volt, és inkább most legyen az elején kettő nulla, mint szeptemberben, amikor komoly tétre megy a játék, és hogy ezekből a hibákból tanulni kell. De hát mindig ezt mondjuk el, Luxemburgban is ezt mondtuk, meg itt is, ott is, tehát jó lenne, ha egyszer már nem tanulni kellene, hanem lehozni úgy a meccset, ahogy válogatott szinten elvárható” – fogalmazott a szélső.

A meccsről szólva elmondta, nincs mit szépíteni, értékelhetetlen volt a csapat teljesítménye.

Dzsudzsák: Az utolsó szalmaszálba kapaszkodunk

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MAGYARORSZÁG–KAZAHSZTÁN 2–3 (1–3)

Budapest, Groupama Aréna, 9038 néző. V: Musial (lengyel)
Magyarország: Gulácsi – Bese (Lovrencsics G., a szünetben), Otigba, Fiola, Botka (Hangya, a szünetben) – Dzsudzsák, Kleinheisler (Pátkai, 72.), Elek Á. (Pintér Á., 68.), Ugrai (Németh K., a szünetben) – Szalai, Nikolics (Böde, 76.). Szövetségi kapitány: Georges Leekens
Kazahsztán: Erics – Bejszebekov, Malij, Posztnyikov, Somko – Iszlamhan (Mirosnicsenko, 93.), Kuat (Ahmetov, 84.), Zajnutgyinov (Paragulgov, 72.), Szeidahmet (Percuh, 60.) – Hizsnicsenko (Tungisbajev, 76.), Murtazajev (Szujumbajev, 88.). Szövetségi kapitány: Sztanimir Sztoilov
Gólszerző: Szalai (21.), Németh K. (67.), ill. Murtazajev (6.), Zajnutgyinov (10.), Szeidahmet (39.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik