Válogatott: így tudta meg a Fradi védője, hogy kerettag lett

Vágólapra másolva!
2017.03.10. 18:00
Mint beszámoltunk róla, a Magyar Labdarúgó-szövetség nemrég közétette a Portugália elleni vb-selejtezőre készülő magyar válogatott keretét. A Ferencvárosból összesen öten kaptak meghívót, köztük Botka Endre is, aki elárulta, hogyan tudta meg a hírt.

„Mindig a klubhoz érkezik egy e-mail a válogatott behívókról, és utána mi arról levél formájában értesülünk – árulta el a fradi.hu-nak a védő. - Ilyenkor egy szobában vagyunk, és próbáljuk egymást minél jobban segíteni."„Mindig a klubhoz érkezik egy e-mail a válogatott behívókról, és utána mi arról levél formájában értesülünk – árulta el a fradi.hu-nak a védő. - Ilyenkor egy szobában vagyunk, és próbáljuk egymást minél jobban segíteni."

Botka mellett (aki eddig egyszer, a svédek elleni barátságos meccsen húzhatta magára a címeres mezt) Dibusz Dénes, Gera Zoltán, Kleinheisler László és Lovrencsics Gergő kapott a zöld-fehérek közül meghívót.

Nagyszerű, hogy öt játékosunk is a keret tagja, reméljük, ez még gyarapodni fog. Szeretnék bekerülni a kezdőcsapatba, és ott maradni, amíg csak tudok. Ha továbbjutási esélyeket dédelgetünk, akkor muszáj győznünk. A cél nem is lehet más."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik