nemzetisport.hu 2017.09.05 08:46 Frissítve: 2017.09.05 09:11

Válogatott: Hosszú Katinka, Gallas – világsztárok a VIP-páholyban

Magától értetődő, hogy sok volt neves futballista és a sportág elitje megjelenik a válogatott mérkőzésein, de egyre inkább társasági eseménnyé válik a nemzeti csapat fellépése olyan körökben is, ahol évtizedekig nem volt éppen szokás focimeccsre járni. Mi több, külföldi hírességek is felbukkantak a VIP-lelátón a magyar–portugál mérkőzésen.

Hosszú Katinka elfogadta Csányi Sándor MLSZ-elnök meghívását és férjével, Shane Tusuppal szurkolt a válogatottnak. Igaz, a lefújás után mindannyian a portugál futballelnöknek, Fernando Gomesnek gratulálhattak (Fotó: mlsz.hu/Baricsa Gábor)

 

A politikai elit tagjai közül a köztudottan futballrajongó Orbán Viktor miniszterelnök szinte soha nem hagyná ki a válogatott mérkőzését (most sem tette), de egyre több miniszter, országgyűlési képviselő is kijár a meccsekre, ezúttal például Varga Mihály pénzügyminisztert láttuk a közönség soraiban. Az ismert közéleti szereplők közül ott volt a VIP-páholyban a feleségével Andy Vajna kormánybiztos, filmproducer, a Tv2 tulajdonosa; a művészvilág például Fluor Tomi és a Wellhello zenekar révén képviseltette magát; a celebek közül Hajdú Pétert láttuk; a sztársportolók közül a pólós legenda Benedek Tibort felesége, Epres Panni modell, a világ egyik legjobb úszónőjét, Hosszú Katinkát edző-férje, Shane Tusup kísérte el a Groupama Arénába.

A Tusup, Hosszú házaspárt külön is köszöntötte Csányi Sándor MLSZ-elnök és Fernando Gomes, a portugál futball első embere. A futballmeccsen viszonylag ritkán megforduló Shane Tusup lapunknak elmondta, hogy a magyar szurkolók az úszó-vb után az Üllői úton is fantasztikus hangulatot teremtettek. A sportélet nagyjai közül sokan egyenesen a dzsúdó-világbajnokságról érkeztek, vagy pedig szabadkozva, de kimentették magukat a Thomas Bach NOB-elnök által is megtisztelt világbajnoki záró vacsoráról, hiszen éppen Cristiano Ronaldo lépett fel Budapesten…

Mészöly Géza a hajdani francia riválissal, William Gallasszal nézte a meccset

A futballvilág hírességei közül például a magyar fejlesztésű sportág, a teqball nagykövete, William Gallas vb-ezüstérmes francia exfutballistát sikerült lefotóznunk, méghozzá Mészöly Gézával, akivel egy időben szerepelt a francia élvonalban a Chelsea, az Arsenal és a Tottenham későbbi legendája.

Számítani lehetett a portugál győzelemre, de egyáltalán nem volt sima a mérkőzés, a magyarok még a meccs végén is egyenlíthettek volna, nagy esélyük adódott az utolsó szabadrúgásnál – mondta William Gallas a Nemzeti Sportnak. – A futball azonban ilyen, nüanszokon múlhat az eredmény.”

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.10.20 23:30:29

Magyar válogatott DLUSZTUS IMRE

NS-VÉLEMÉNY. Milyen társadalmi hatások érték a labdarúgást? Miért következett be a szakmai leépülés? Milyen okok vezettek az eredménytelenséghez?

2017.10.19 00:30:21

Magyar válogatott CSURKA GERGELY

NS-VÉLEMÉNY. Egyébként pedig szerintem nem koncepciókat kellene gyártani, hanem IQ-teszteket kellene csináltatni az összes magyarországi labdarúgóedzővel.

2017.10.19 00:23:30

Magyar válogatott DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Valóban hálásak lehetnek Storcknak…

2017.10.18 13:12:12

Magyar válogatott nemzetisport.hu

A magyar kispadról távozó tréner „sorstársai” között is vannak ígéretes szakemberek.

2017.10.18 10:42:49

Magyar válogatott nemzetisport.hu

A kezdet: „Amikor minden rendben lesz, itt sem vagyok.” A csúcs: „Ez egy álom.” A vég: „Megbocsáthatatlan blamázs.”