nemzetisport.hu 2017.09.05 08:46 Frissítve: 2017.09.05 09:11

Válogatott: Hosszú Katinka, Gallas – világsztárok a VIP-páholyban

Magától értetődő, hogy sok volt neves futballista és a sportág elitje megjelenik a válogatott mérkőzésein, de egyre inkább társasági eseménnyé válik a nemzeti csapat fellépése olyan körökben is, ahol évtizedekig nem volt éppen szokás focimeccsre járni. Mi több, külföldi hírességek is felbukkantak a VIP-lelátón a magyar–portugál mérkőzésen.

Hosszú Katinka elfogadta Csányi Sándor MLSZ-elnök meghívását és férjével, Shane Tusuppal szurkolt a válogatottnak. Igaz, a lefújás után mindannyian a portugál futballelnöknek, Fernando Gomesnek gratulálhattak (Fotó: mlsz.hu/Baricsa Gábor)

 

A politikai elit tagjai közül a köztudottan futballrajongó Orbán Viktor miniszterelnök szinte soha nem hagyná ki a válogatott mérkőzését (most sem tette), de egyre több miniszter, országgyűlési képviselő is kijár a meccsekre, ezúttal például Varga Mihály pénzügyminisztert láttuk a közönség soraiban. Az ismert közéleti szereplők közül ott volt a VIP-páholyban a feleségével Andy Vajna kormánybiztos, filmproducer, a Tv2 tulajdonosa; a művészvilág például Fluor Tomi és a Wellhello zenekar révén képviseltette magát; a celebek közül Hajdú Pétert láttuk; a sztársportolók közül a pólós legenda Benedek Tibort felesége, Epres Panni modell, a világ egyik legjobb úszónőjét, Hosszú Katinkát edző-férje, Shane Tusup kísérte el a Groupama Arénába.

A Tusup, Hosszú házaspárt külön is köszöntötte Csányi Sándor MLSZ-elnök és Fernando Gomes, a portugál futball első embere. A futballmeccsen viszonylag ritkán megforduló Shane Tusup lapunknak elmondta, hogy a magyar szurkolók az úszó-vb után az Üllői úton is fantasztikus hangulatot teremtettek. A sportélet nagyjai közül sokan egyenesen a dzsúdó-világbajnokságról érkeztek, vagy pedig szabadkozva, de kimentették magukat a Thomas Bach NOB-elnök által is megtisztelt világbajnoki záró vacsoráról, hiszen éppen Cristiano Ronaldo lépett fel Budapesten…

Mészöly Géza a hajdani francia riválissal, William Gallasszal nézte a meccset

A futballvilág hírességei közül például a magyar fejlesztésű sportág, a teqball nagykövete, William Gallas vb-ezüstérmes francia exfutballistát sikerült lefotóznunk, méghozzá Mészöly Gézával, akivel egy időben szerepelt a francia élvonalban a Chelsea, az Arsenal és a Tottenham későbbi legendája.

Számítani lehetett a portugál győzelemre, de egyáltalán nem volt sima a mérkőzés, a magyarok még a meccs végén is egyenlíthettek volna, nagy esélyük adódott az utolsó szabadrúgásnál – mondta William Gallas a Nemzeti Sportnak. – A futball azonban ilyen, nüanszokon múlhat az eredmény.”

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.02.17 09:06:48

Magyar válogatott CSILLAG PÉTER

„A csapatokban a kagyet nyet oficér-től kezdve a nagytekintélyű ezredesig minden rang képviselve volt.”

2018.02.11 23:18:49

Magyar válogatott SINKOVICS GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Már megtanultuk megbecsülni, ha valami jó dolog történt velünk

2018.02.08 09:46:15

Magyar válogatott BORBOLA BENCE

„Sok tehetség van, de a fiatalok túl korán külföldre igazolnak, és alig-alig jutnak szóhoz.”

2018.02.06 23:22:49

Magyar válogatott KISS ANTAL

ALAPVONAL. Csak akkor lehet újra jó foci, ha lesznek klub- és válogatott szinten is jelentős személyiségek, erős belső tartású, jól képzett játékosok, akikből remek csapat formálható.

2018.02.06 19:17:35

Magyar válogatott nemzetisport.hu

A szűk körű összejövetelen a riporterlegenda a fia, János társaságában fogadta a megjelenteket.