Válogatott: Gera is lemarad az Izrael-meccsről, Koltai bekerült

Vágólapra másolva!
2012.08.12. 21:13
Címkék
A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint Hajnal Tamás mellett Gera Zoltán sem lép pályára jövő szerdán az Izrael elleni felkészülési mérkőzésen a válogatottban.

A magyar válogatott szerda 20.30 órakor a Puskás Ferenc Stadionban játssza utolsó felkészülési mérkőzését a világbajnoki selejtezősorozat megkezdése előtt. Egervári Sándor előzetesen megadott keretéből két futballista nem lehet ott a mérkőzésen, Hajnal Tamás és Gera Zoltán kisebb sérülés miatt kénytelen kihagyni a találkozót, a szövetségi kapitány helyükre Koltai Tamást, a Győri ETO középpályását hívta meg együttesébe.

„Gera és Hajnal sérülése sem súlyos, de a labdarúgók klubjai azt kérték, hogy ha lehetséges, tekintsünk el meghívásuktól, mert a válogatottban való játékukkal veszélybe kerülne szereplésük a szezonrajton. Számunkra is fontos, hogy a kerettagok rendszeresen szerepeljenek klubcsapataikban, s mivel a két játékos az edzéseinken sérülten nem vehetne részt, úgy döntöttünk, méltányoljuk a kéréseket, és a szerdai felkészülési mérkőzésen nem számítunk a játékukra" – mondta az mlsz.hu-nak Egervári Sándor.

A MAGYAR VÁLOGATOTT IZRAEL ELLEN KÉSZÜLŐ KERETE
Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Király Gábor (1860 München), Megyeri Balázs (Olympiakosz)
Védők: Varga József (DVSC-Teva), Vanczák Vilmos (Sion), Korcsmár Zsolt (Brann Bergen), Mészáros Norbert (DVSC-Teva), Juhász Roland (Anderlecht), Lipták Zoltán (Győri ETO), Laczkó Zsolt (Sampdoria), Halmosi Péter (Haladás)
Középpályások: Gyurcsó Ádám (Videoton), Koltai Tamás (Győri ETO), Koman Vladimir (FK Krasznodar), Szakály Péter (DVSC-Teva), Pintér Ádám (Real Zaragoza), Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva)
Támadók: Szalai Ádám (Mainz), Szabics Imre (Sturm Graz), Németh Krisztián (Roda JC)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik