Válogatott: Ha tudjuk, hogy Böde gólt szerez, hamarabb beküldjük - Egervári

Vágólapra másolva!
2013.03.26. 21:34
A magyar labdarúgó-válogatott Isztambulban, Törökország ellen folytatta a világbajnoki selejtezősorozatot. A mérkőzésen a törökök szerezték meg a vezetést a második félidőben, de a csereként beállt Böde Dániel egyenlített. Egervári Sándor szövetségi kapitány szerint elégedettek lehetünk az egy ponttal.

„Ismerve a körülményeket, elégedettek lehetünk az egy ponttal. Egyrészt mert egy forró hangulatú mérkőzésen, egy katlanban értük el ezt a döntetlent, és így a tabellán előnybe kerültünk a mögöttünk lévő csapatokkal szemben. Az egyenlítő találatunk után nem tudtuk megtartani a labdát megfelelően, ezért cseréltem támadó helyett középpályást, de még egyszer hangsúlyozom, ismerve a körülményeket, elégedettek lehetünk” – nyilatkozta a lefújást követően Egervári Sándor szövetségi kapitány a mérkőzést közvetítő televíziónak, az m1-nek. Egervári Sándor szövetségi kapitány a mérkőzést közvetítő televíziónak, az m1-nek.

„Ha tudtuk volna, hogy Böde Dániel gólt szerez, már hamarabb beküldjük. Nagyon elszántan lépett pályára, és jól is futballozott, örülünk, hogy sikerült gólt szereznie. Sokat köszönhetünk neki, és így összességében elégedettek is vagyunk, örülünk a megszerzett pontnak, és most már a románokkal való versenyfutásra kell koncentrálnunk.” – tette hozza a szakember

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik