N-P. T. 2020.09.14 22:06 Frissítve: 2020.09.14 22:06

Válogatott: Amikor Szoboszlai játszik, üvöltök és sikoltozok a tv előtt – Tusup

Szoboszlai Dominikot a szabadrúgások mesterének tartja, aki nyomás alatt is képes világklasszis teljesítményre. Úgy érzi, még ő is tud tanulni Dzsudzsák Balázstól, de segít neki abban, hogy a legjobbját nyújtva csapatot találjon magának, és visszakerüljön a válogatottba. Shane Tusup amerikai edző már messze nem csupán úszóedzőként tevékenykedik – erről mesélt az NSO Tv kamerája előtt.

 

 

Szilágyi Liliána, Holoda Péter, Szoboszlai Dominik, Bogdán Ádám, Dzsudzsák Balázs. Most akkor kik nem illenek a sorba? Merthogy mindnyájan a korábban úszóedzőként megismert Shane Tusup csapatába tartoznak, de csak az első két nevet ismerjük a medencékből, a többit a futballpályáról.

„Ők mindannyian sportolók, akikben próbálom mindennap felébreszteni a küzdőszellemet, ami persze nem annyira nehéz. Nemcsak erőnléti edzésekről van szó, szeretném a képességeiket is maximalizálni. Közösen is készülhetnek, hiszen például Holoda és Bogdán is végezheti együtt az edzéseket, maximum más súlyokkal, erőnlétre ugyanúgy szükségük van” – árulta el Tusup a John Reed Fitnessben rendezett sajtótájékoztatón, ahol bejelentették, ezentúl itt végzi csapatával az erőnléti edzéseket.

„Dzsudzsáknak most nincs klubja, de azon van, hogy változtasson ezen, a legjobb formáját tudja hozni, és visszakerüljön a válogatottba – mondta az NSO Tv-nek adott interjújában legújabb „labdarúgó-növendékéről”. – Őszintén hiszek benne, hogy ez egy barátság, próbál tanulni tőlem, ahogy én is tudok még tőle tanulni.”

Szoboszlairól elmondta: álom a Red Bull Salzburg 19 éves középpályásával dolgozni.

„Olyan, mint egy szivacs, azonnal felvesz mindent, mindig tudni akarja, mit, miért csinálunk. A szabadrúgásgólja? Fantasztikus volt nézni a tévében, sikoltoztam, aztán azonnal írtam neki. Reméljük, folytatni tudja azt, hogy nagy nyomás alatt is képes a legjobb teljesítményre.”

Tusup nemrég feltűnt a Ferencváros és a Paks bajnoki összecsapásán is, erről annyit mondott:

„Imádom, hogy részese lehetek a magyar sportvilágnak.”

2020.10.19 19:07:12

Magyar válogatott VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Babonás érzelmek kerítik hatalmába az embert.

2020.10.15 20:11:45

Magyar válogatott MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Többen sokkal jobb futballisták, mint amilyennek látszottak.

2020.10.15 12:44:21

Magyar válogatott P. K.

A magyar válogatott két vereség után Izland ellen nyerhet először az új Puskás Arénában.