Válogatott: Fülöp Márton üzent Királynak, örök emlék marad

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.19. 08:56
null
Fotó: <a href="http://kiralygabor.eu/hu/hirek/orok-emlek-marad-a-kiraly-100.html" target="_blank">www.kiralygabor.eu</a>
Király Gábor jubileumi válogatottsága alkalmából egy könyvet kapott az Európa-bajnoki részvételt jelentő Norvégia elleni győztes mérkőzés után. A kiadványban megszólaltak a pályatársak, korábbi edzők, újságírók, vezetők. A kapus kiemelte, hogy Fülöp Marci gondolatai örök emléket jelentenek számára.

„Teljesen megleptek a könyvvel, hirtelen átlapoztam és elállt a szavam is. Édesapám, a nevelőedzőim, jelenlegi és volt labdarúgótársaim, újságírók, sporttársak nyilatkoznak rólam, általában egy egy személyes történetet kiemelve a 100 oldalas fotókkal illusztrált könyvben. Fülöp Marci már nem érte meg az átadást, de az ő gondolatai örök emlékként megmaradnak benne. Nagyon megható volt olvasni, hogy halála előtt nyilatkozott rólam – olvasható a 101-szeres válogatott kapus hivatalos oldalán.

A Svédország-Magyarország Eb-selejtező előtti napon (2010. szeptember 2.) Fotó: AFP
A Svédország-Magyarország Eb-selejtező előtti napon (2010. szeptember 2.) Fotó: AFP

A Király 100. könyvből egyelőre egy példány készült, azonban a tervek szerint nem sokára a nagyközönség számára is elérhetővé válik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik