nemzetisport.hu 2017.09.04 07:20 Frissítve: 2017.09.04 08:16

Válogatott: „Ezeket a világsztárokat eddig csak a tv-ben láttam” – Eppel Márton

Eppel Márton szerint sokkal gyorsabban kellett meghozni a döntéseket a portugálok elleni vb-selejtezőn, mint az NB I-es mérkőzéseken. Lovrencsics Gergő úgy véli, ha melléáll a szerencse, akkor a bíró befújja neki a tizenegyest. Fiola Attila elmondta, senki sem volt elégedett a játékvezetői gárda ténykedésével. Guzmics Richárd arról beszélt, hogy remekül védekeztek Cristiano Ronaldo ellen, akinek így kevés lehetősége adódott a kapunk előtt. Korhut Mihály Priskin Tamás kiállításáig nem egyezett volna ki az 1–0-s vereséggel – nyilatkozatok a portugálok elleni vb-selejtező után.

 

Az NB I gólkirályának nem volt egyszerű dolga a portugál védők gyűrűjében, akiket eddig csak a tévében látott. Úgy véli, hogy a hazai bajnokságban tapasztalt játékhoz képest óriási volt a különbség a mérkőzésen, sokkal gyorsabban kellett meghozni egy-egy döntést. Miközben a meccsről beszélt a kamerák előtt, a háttérben Cristiano Ronaldo haladt el.

 

Bár Lovrencsics Gergő nem szokta értékelni a saját teljesítményét, úgy érzi, a többiekhez hasonlóan mindent beleadott a mérkőzésen. És ha a bíró befújja neki a tizenegyest...

Fiola Attila szerint a bírói gárda nagyon „odafújt” a portugáloknak, bár ezen nem lepődtek meg, mert általában ez szokott lenni, ha ilyen kaliberű csapattal játszanak.

Guzmics Richárd szerint remekül levédekezték Cristiano Ronaldót, akinek így alig akadt lehetősége. Úgy véli, a portugálok világsztárja később vissza is vett a tempóból, nehogy megsérüljön, miután többször keményen odaléptek neki.


Korhut Mihály
a kiállításig úgy érezte, hogy döntetlenre jók lehetnek a portugálok ellen, sőt, akár nyerhetnek is. De miután tíz emberrel játszottak a mérkőzés nagy részében, reálisnak tartja az 1–0-s vereséget. Priskin Tamás szabálytalanságáról is beszélt.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.02.17 09:06:48

Magyar válogatott CSILLAG PÉTER

„A csapatokban a kagyet nyet oficér-től kezdve a nagytekintélyű ezredesig minden rang képviselve volt.”

2018.02.11 23:18:49

Magyar válogatott SINKOVICS GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Már megtanultuk megbecsülni, ha valami jó dolog történt velünk

2018.02.08 09:46:15

Magyar válogatott BORBOLA BENCE

„Sok tehetség van, de a fiatalok túl korán külföldre igazolnak, és alig-alig jutnak szóhoz.”

2018.02.06 23:22:49

Magyar válogatott KISS ANTAL

ALAPVONAL. Csak akkor lehet újra jó foci, ha lesznek klub- és válogatott szinten is jelentős személyiségek, erős belső tartású, jól képzett játékosok, akikből remek csapat formálható.

2018.02.06 19:17:35

Magyar válogatott nemzetisport.hu

A szűk körű összejövetelen a riporterlegenda a fia, János társaságában fogadta a megjelenteket.