nemzetisport.hu 2017.09.04 07:20 Frissítve: 2017.09.04 08:16

Válogatott: „Ezeket a világsztárokat eddig csak a tv-ben láttam” – Eppel Márton

Eppel Márton szerint sokkal gyorsabban kellett meghozni a döntéseket a portugálok elleni vb-selejtezőn, mint az NB I-es mérkőzéseken. Lovrencsics Gergő úgy véli, ha melléáll a szerencse, akkor a bíró befújja neki a tizenegyest. Fiola Attila elmondta, senki sem volt elégedett a játékvezetői gárda ténykedésével. Guzmics Richárd arról beszélt, hogy remekül védekeztek Cristiano Ronaldo ellen, akinek így kevés lehetősége adódott a kapunk előtt. Korhut Mihály Priskin Tamás kiállításáig nem egyezett volna ki az 1–0-s vereséggel – nyilatkozatok a portugálok elleni vb-selejtező után.

 

Az NB I gólkirályának nem volt egyszerű dolga a portugál védők gyűrűjében, akiket eddig csak a tévében látott. Úgy véli, hogy a hazai bajnokságban tapasztalt játékhoz képest óriási volt a különbség a mérkőzésen, sokkal gyorsabban kellett meghozni egy-egy döntést. Miközben a meccsről beszélt a kamerák előtt, a háttérben Cristiano Ronaldo haladt el.

 

Bár Lovrencsics Gergő nem szokta értékelni a saját teljesítményét, úgy érzi, a többiekhez hasonlóan mindent beleadott a mérkőzésen. És ha a bíró befújja neki a tizenegyest...

Fiola Attila szerint a bírói gárda nagyon „odafújt” a portugáloknak, bár ezen nem lepődtek meg, mert általában ez szokott lenni, ha ilyen kaliberű csapattal játszanak.

Guzmics Richárd szerint remekül levédekezték Cristiano Ronaldót, akinek így alig akadt lehetősége. Úgy véli, a portugálok világsztárja később vissza is vett a tempóból, nehogy megsérüljön, miután többször keményen odaléptek neki.


Korhut Mihály
a kiállításig úgy érezte, hogy döntetlenre jók lehetnek a portugálok ellen, sőt, akár nyerhetnek is. De miután tíz emberrel játszottak a mérkőzés nagy részében, reálisnak tartja az 1–0-s vereséget. Priskin Tamás szabálytalanságáról is beszélt.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.09.22 23:44:17

Magyar válogatott DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Marad a felkészülés, de mire is?

2017.09.21 22:29:50

Magyar válogatott SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Hadd ne kezdjünk e helyütt részletes felsorolásba, hogy Kovács Attila milyen elképesztő, dilettáns, szégyenteljes döntésekkel, módszerekkel, machinációkkal, otrombaságokkal írta be örökre a nevét a magyar labdarúgás történetének legsötétebb lapjaira.

2017.09.19 23:46:32

Magyar válogatott THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Az UEFA szemszögéből valamennyi lépés érthető.

2017.09.18 22:48:03

Magyar válogatott SINKOVICS GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A közönség a magyar címert szereti, a hazájáért rajong, és ezt fejezi ki minden egyes sporteseményen.

2017.09.17 23:45:14

Magyar válogatott DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Turgenyev szerint »az egyetlen dolog, ami számít az életben, magadat a második helyre tenni«, s bár nem hinném, hogy Lajos bá és Józsi bá kívülről fújta volna a klasszikus orosz író műveit, gondolatait, tetteik mindenesetre szinkronban voltak velük.