HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.09.04 07:20 Frissítve: 2017.09.04 08:16

Válogatott: „Ezeket a világsztárokat eddig csak a tv-ben láttam” – Eppel Márton

Eppel Márton szerint sokkal gyorsabban kellett meghozni a döntéseket a portugálok elleni vb-selejtezőn, mint az NB I-es mérkőzéseken. Lovrencsics Gergő úgy véli, ha melléáll a szerencse, akkor a bíró befújja neki a tizenegyest. Fiola Attila elmondta, senki sem volt elégedett a játékvezetői gárda ténykedésével. Guzmics Richárd arról beszélt, hogy remekül védekeztek Cristiano Ronaldo ellen, akinek így kevés lehetősége adódott a kapunk előtt. Korhut Mihály Priskin Tamás kiállításáig nem egyezett volna ki az 1–0-s vereséggel – nyilatkozatok a portugálok elleni vb-selejtező után.

HIRDETÉS
 

Az NB I gólkirályának nem volt egyszerű dolga a portugál védők gyűrűjében, akiket eddig csak a tévében látott. Úgy véli, hogy a hazai bajnokságban tapasztalt játékhoz képest óriási volt a különbség a mérkőzésen, sokkal gyorsabban kellett meghozni egy-egy döntést. Miközben a meccsről beszélt a kamerák előtt, a háttérben Cristiano Ronaldo haladt el.

 

Bár Lovrencsics Gergő nem szokta értékelni a saját teljesítményét, úgy érzi, a többiekhez hasonlóan mindent beleadott a mérkőzésen. És ha a bíró befújja neki a tizenegyest...

Fiola Attila szerint a bírói gárda nagyon „odafújt” a portugáloknak, bár ezen nem lepődtek meg, mert általában ez szokott lenni, ha ilyen kaliberű csapattal játszanak.

Guzmics Richárd szerint remekül levédekezték Cristiano Ronaldót, akinek így alig akadt lehetősége. Úgy véli, a portugálok világsztárja később vissza is vett a tempóból, nehogy megsérüljön, miután többször keményen odaléptek neki.


Korhut Mihály
a kiállításig úgy érezte, hogy döntetlenre jók lehetnek a portugálok ellen, sőt, akár nyerhetnek is. De miután tíz emberrel játszottak a mérkőzés nagy részében, reálisnak tartja az 1–0-s vereséget. Priskin Tamás szabálytalanságáról is beszélt.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.20 00:16:41

Magyar válogatott DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Miért nem egyből Rossira esett a választás?

2018.06.17 12:01:03

Magyar válogatott SZÖLLŐSI GYÖRGY

Alig háromezer néző gyűlt össze, közülük is sokan a magyar csapat ellen szurkoltak – magyarul.

2018.06.11 22:43:50

Magyar válogatott BORBOLA BENCE

„Eden Hazard ma már a Chelsea ünnepelt sztárja, de annak idején vele is meggyűlt a bajom…”

2018.06.10 23:33:03

Magyar válogatott S. TÓTH JÁNOS

NS-VÉLEMÉNY. Valamit azért muszáj lesz összerakni.

2018.06.09 23:19:46

Magyar válogatott BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Igyekszünk a pozitívumokra koncentrálni.

HIRDETÉS
HIRDETÉS