Válogatott: Elbeszélgettem Szalai úrral - Pintér

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2014.01.07. 08:25
null
Pintér Attila Szalai Ádámmal már elbeszélgetett... (Fotó: Korponai Tamás)
Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya a Duna Televízió Sportaréna című műsorában elmondta: beszélt Szalai Ádámmal, akinek a hollandiai 8–1-es vereség utáni elhíresült monológját később maga is bírálta.

„Elbeszélgettem Szalai úrral. Azt gondolom, hogy az őszinteség nagyon fontos dolog, amire mindig akkor és ott van szükség, amikor egy probléma megfogalmazódik valakiben. Ha a román meccs előtt, akkor a román meccs előtt... Szalai Ádámnak ugyanakkora esélye lesz bekerülni a válogatottba, mint bárki másnak. Ha a taktika azt kívánja meg, hogy ő szerepeljen, akkor pályára fog lépni” – mondta Pintér Attila, aki hétfőn tartotta meg az első edzését Telkiben az elsősorban az NB I-ből összehívott keret tagjainak.

„Nem az a fontos, hogy támadó vagy védekező futballt játszik-e majd a válogatott, csak az számít, hogy eredményesek leszünk-e, vagy nem. A magyar edzői kar nagyon profi módon állt hozzá a válogatotthoz, mindannyian segítségükről biztosítottak, ami azért fontos, mert eredményeket csak együttes erővel és akarattal lehet elérni. Gyakran fogunk találkozni a keret itthon játszó tagjaival, és ezeken az összetartásokon begyakoroljuk azokat az elemeket, amelyekre szükségünk lesz az előttünk álló mérkőzéseken” – mondta a közös gyakorlásokról.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek