Válogatott: egy fradista is búcsúzik a nemzeti csapattól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.19. 12:02
null
Hajnal Tamás (balról a harmadik) is elbúcsúzik (Fotó: MTI)
Hajnal Tamás is búcsúzik a magyar válogatottól a Svédország elleni, november 15-i felkészülési mérkőzésen – adta hírül szerdán a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ).

 

Lapértesülésre hivatkozva már beszámoltunk róla, hogy nemcsak Király Gábor és Juhász Roland, hanem a nyáron a svájci Sionból a Puskás Akadémiához hazatérő Vanczák Vilmos búcsúmérkőzése is lesz a svédek elleni – az MLSZ közleménye ezt most megerősítette.

A tervek szerint a négy labdarúgóból csak Király és Juhász lép pályára a meccsen, míg Hajnalt és Vanczákot – az mlsz.hu megfogalmazása szerint – a szövetség „a stadionban fogja köszönteni a szurkolók segítségével, válogatott pályafutásuk lezárásaként”.

A hosszú légióskodás után a Ferencvárosban futballozó Hajnal Tamás Vanczákkal együtt szerepelt Róth Antal U21-es válogatottjában, majd szinte együtt lettek nagyválogatottak Lothar Matthäus meghívására: Hajnal 2004. október 9-én Svédország (0–3), Vanczák november 30-án Szlovákia (0–1) ellen lépett először pályára a nemzeti csapatban.

Hajnal 2013-ig 59 nemzetközi találkozón 7 góllal járult hozzá a válogatott teljesítményéhez, míg a címeres mezben utoljára tavaly ősszel pályára lépő Vanczák mutatója 79/4.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik