HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2012.10.16 22:50 Frissítve: 2015.01.08 04:03

Válogatott: Egervári szerint a csapat megválaszolt a kétkedőknek

Rendkívül fontos világbajnoki selejtezőn fogadta a magyar labdarúgó-válogatott Törökországot. A vendégek hamar vezetést szereztek, de a magyar csapat magára talált, és bravúrosan megfordította a mérkőzést. Ezzel a három ponttal, az újabb három ponttal tovább élnek világbajnoki reményeink.

„A srácok jelesre vizsgáztak, nagyon egységes volt a csapat – nyilatkozta a mérkőzést közvetítő m1-nek a szemlátomást megkönnyebbült Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya. – Szervezetten, önfeláldozóan védekeztünk, zártak maradtunk végig, és megvoltak a lehetőségeink elöl. De ezt vártuk is, hiszen abban az őszinte előre való játékban, amit a törökök felvállalnak, benne van a védekezési hiba.”

„Örülök, hogy a fiúk meg tudták fordítani a mérkőzést, és a végén magabiztosan nyertek egy nálunk erősebb futballkultúrájú országgal szemben. A kapott gól összerántotta a csapatot. Az elmúlt két napban nagyon összefogott volt csapatunk, tudtak egymáson segíteni a játékosok most a nehezebb pillanatokban is. A mérkőzésen beigazolódott, hogy lehet rájuk számítani, és én rettenetesen boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy sikert közösen élhettünk meg szurkolóinkkal együtt.”

„Nagy öröm ez nemcsak nekünk, a szurkolóknak és az országnak egyaránt az. Semmiféleképpen sem várok bocsánatkérést a hollandok elleni mérkőzés utáni kritikák miatt, nagyon sokan mellettünk álltak, a média részéről is, nem volt azért ez jellemző. Volt egy-két, szerintünk megalapozatlan kritika, ami a válogatottat érte, de belső értékeink továbblendítették a csapatot. A játékosok bebizonyították, hogy lehet rájuk számítani, és a kétkedőknek is választ adtunk arra, hogy lehet ebben a csapatban bízni, lehet neki szurkolni.”


2019.03.19 19:44:25

Magyar válogatott MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Nem egy futballmeccs dolga, hogy eldöntse, kinek van igaza.

2019.03.18 16:01:33

Magyar válogatott FARKAS MÁTÉ

10 ezer horvát fanatikus is jött volna Budapestre • „Gyere és üdvözöld a vb-ezüstérmest és a világ legjobb játékosát!”

2019.03.19 08:32:04

Magyar válogatott SOMOGYI ZSOLT

„Nyugodtan be lehet tenni a gyereket a szlovákok vagy a horvátok elleni selejtezőn.”

2019.03.18 21:48:12

Magyar válogatott nemzetisport.hu

2019.03.18 22:52:25

Magyar válogatott PIETSCH TIBOR

NS-VÉLEMÉNY. Ha jó volt, játszott, ha nem, akkor nem.