Válogatott: Dzsudzsák hulladék csapatról beszélt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.15. 23:38
Dzsudzsák Balázs reméli, hogy a magyar labdarúgó-válogatott Eb-re való kijutását nem annak tulajdonítják majd, hogy gyenge ellenfelet sikerült felülmúlniuk a norvégok révén a pótselejtezőn.

„Irány Franciaország, és nem akarok nagyot mondani, de ilyen fantasztikus közönséggel miért ne lehetne bárki ellen esélyünk?! Lásd a norvégokat, akik tapsikoltak, amikor minket kaptak. Remélem, hogy nem azt halljuk majd megint, hogy könnyű volt, megint le volt zsírozva, ezt a hulladék csapatot mindenki meg tudta volna verni, mint ahogy kaptuk a visszhangot, hogy ebben a hulladék csoportban harmadikak lettünk. Most idézőjelesen egy olyan hulladék csapatot vertünk meg, amely a saját csoportjában nagyon jó ellenfeleket megfogott. Most csattanós választ adtunk, megmutattuk, hogy minket nem lehet lebecsülni” – mondta Dzsudzsák Balázs az M4-nek.Dzsudzsák Balázs az M4-nek.

Böde Dániel elmesélte Even Hovland elhajításának történetét: „Rosszul toltam meg a labdát, a gyerek le tudott szerelni, és úgy voltam vele, hogy ne legyen kontra. Ezt a módját választottam, hogy megállítsam.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik