Válogatott: délutánra kiderül, mennyire súlyos Dzsudzsák sérülése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.07. 08:21
A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint csütörtök délutánra várható pontos diagnózis a fehéroroszok ellen megsérült Dzsudzsák Balázs állapotáról.

Mint ismert, a válogatott csapatkapitányának a szerdai felkészülési találkozón bal lábfeje megsérült, s a 65. percben le kellett cserélni. Dzsudzsák mankók segítségével hagyta el a breszti stadiont.mankók segítségével hagyta el a breszti stadiont.

„Dzsudzsák Balázs a szerda esti mérkőzésen rúgást kapott a bal lábára, ami elég komoly fájdalmat, de akár még törést is tud okozni – tájékoztatta az mlsz.hu-t dr. Szilas Ádám, a válogatott csapatorvosa. – Pontos diagnózisról leghamarabb a csütörtök délutáni órákban tudunk tájékoztatást adni, miután a részletes vizsgálatok eredményei is rendelkezésünkre állnak.”

MLSZ on Twitter

Csütörtök délutánra derül ki, hogy mennyire súlyos Dzsudzsák Balázs sérülése, melyet a Fehéroroszország elleni mérkőzésen szenvedett el egy rúgás következtében.


FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
FEHÉROROSZORSZÁG–MAGYARORSZÁG 1–1 (1–1)

Breszt,DASZK Stadion.Vezette:Szergej Lapocskin (orosz)
FEHÉROROSZORSZÁG:Gorbunov – Sitov, Poljakov, Szivakov, Vologyko – Dragun, Kiszljak (Karnickij, 62.) – Szavickij (Kovaljov, 72.), Majevszkij, Sztaszevics (Szkavis, 83.) – Szaroka (Lapcev, 71.).Szövetségi kapitány:Igor Krjusenko
MAGYARORSZÁG:Gulácsi – Lovrencsics, Kádár, Vinícius, Szabó J. – Nagy Á. (Vadócz, a szünetben), Elek (Pátkai, 70.) – Varga R., Kleinheisler (Varga J., 78.), Dzsudzsák (Sallai, 65.) – Szalai (Böde, 65.).Szövetségi kapitány:Georges Leekens
Gólszerző:Szaroka (26.), ill. Varga R. (28.)

A VÁLOGATOTT JÚNIUSI PROGRAMJA
Június 6. (szerda), Breszt:Fehéroroszország–MAGYARORSZÁG 1–1 (1–1)
Június 9. (szombat), 17.30, Budapest, Groupama Aréna:MAGYARORSZÁG–Ausztrália (Tv:M4 Sport)


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik