Válogatott: „Csak magyar lány lehet a feleségem” – Dzsudzsák őszintén a magánéletéről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.21. 12:50
null
Dzsudzsák Balázsnak a párkapcsolat és Magyarország is hiányzik (Fotó: Instagram/Dzsudzsák Balázs)
Őszintén beszélt magánéletéről a HOT! magazinnak Dzsudzsák Balázs, a Szlovákia elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya. Az al-Ittihad Kalba légiósa kijelentette, jelenleg nincs barátnője, de vágyik már a hosszú párkapcsolatra.

„Sok mindent letettem az asztalra, de az emberek többségét sajnos csak az érdekli, hogy éppen mikor és kivel láttak, és mennyit keresek. Azt, hogy ezért a jelenlegi életemért mennyit dolgoztam, mennyi verejték és megfeszített munka van mögötte, senki sem nézi” – mondta a HOT!-nak Dzsudzsák, aki Dubaiban a klubja által bérelt lakosztályban él az ötcsillagos Bvlgari Hotelben.

„Nem titkolom, nagyon hiányzik Magyarország! Dubaiban is jól érzem magam, kedvesek az emberek, felismernek az utcán, mosolyognak, de mégiscsak egy magyar fiú vagyok, olyan, akit a szíve mindig hazahúz Magyarországra. A szívem csücske viszont a Balaton lett. Tihany az egyetlen hely, ahol igazán el tudok lazulni és magamban lehetek. Csak ülök és nézem a Balatont” – folytatta a 98-szoros válogatott labdarúgó, majd rátért a magánéletét érintő kérdésre.

„Nem szeretek a focin kívül másról beszélni. Az életem többi része senkire sem tartozik, csak rám, a családomra és a szűk baráti körömre. A híresztelésekkel ellentétben sajnos nincs barátnőm, jelenleg egyedül élek, de szeretnék már hosszan tartó párkapcsolatban élni. Mindig is a magyar lányok tetszettek a legjobban, ők a világon a legszebbek, ez nem kérdés. Emiatt egészen biztos, hogy csak magyar lány lehet a feleségem” – szögezte le mosolyogva Dzsudzsák.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik