Válogatott: C. Ronaldót is lehet semlegesíteni – Lang

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.14. 09:50
A magyar labdarúgó-válogatott Telkiben edzőtáborozik. A ma délelőtti tréning előtt a játékosok közül Dibusz Dénes és Lang Ádám válaszolt az újságírók kérdéseire, beszélt a szombati Eb-sorsolásról, amelyen eldőlt, hogy Portugáliával, Izlanddal és Ausztriával mérkőzünk meg a jövő évi Eb csoportkörében.

„Nem kaphattunk gyenge ellenfeleket, nem is kaptunk. Kiegyenlített csoport lesz, nincs kiugróan jó vagy gyenge csapat. Mindegyik meccsen lesz esélyünk a pontszerzésre vagy a győzelemre, de nehéz dolgunk lesz” – fogalmazott a ferencvárosi kapus, Dibusz Dénes.Dibusz Dénes.

„Nem beszélhetünk álomsorsolásról, de ha folytatni tudjuk azt a fegyelmezett játékot, mint a selejtezősorozatban, akkor lehet esélyünk a továbbjutásra is” – nyilatkozta a Videoton védője, Lang Ádám.

A sajtótájékoztatón Dibusz kérdésre válaszolva elmondta, hogy nézték a Real Madrid vasárnapi, Villarreal elleni bajnokiját, és kitüntetett figyelemmel követték a portugál Cristiano Ronaldo játékát. Dibusz és Lang is úgy vélte, hogy bár kimagasló képességű játékosról van szó, meg lehet majd oldani a semlegesítését az Európa-bajnokságon a portugálok elleni csoportmeccsen.

Lang a Nemzeti Sport Online kérdésére beszélt a jövőjéről, arról, hogy szeretne az Eb előtt folyamatosan játéklehetőséghez jutni, de azt még nem tudja, hogyan alakul a jövője, marad-e a Videotonban, amelyben nem mindig fért be a kezdőcsapatba az ősszel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik