Válogatott: Bernd Storck irányít a pótselejtezőn is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.16. 09:07
Sokakban felvetődött a kérdés, hogy marad-e Bernd Storck a magyar válogatott szövetségi kapitánya. A szakember megbízatása az eredeti hírek szerint ugyanis csak négy mérkőzésre szólt.

„Az MLSZ elnöksége ebben a helyzetben úgy határozott, hogy a hátralévő négy selejtezőmérkőzésen Bernd Storck irányítja a válogatottat” – írta a Magyar Labdarúgó-szövetség a honlapján még július 20-án, miután kiderült, hogy Dárdai Pál nem folytathatja a munkát a válogatott élén.

A négy selejtező már megvolt (öt pontot szerzett ezeken a válogatott), adódik tehát a kérdés: a pótselejtezőnek is Bernd Storckkal vág neki a válogatott? Hiszen a júliusi megfogalmazás nem terjedt ki a pótselejtezős párharcra.

Az MLSZ szóvivőjétől, Sipos Jenőtől kapott tájékoztatás szerint azonban a szövetségi kapitány megbízása november végéig szól, így a pótselejtezős párharc során az 52 éves szakvezető bizonyíthatja, hogy ki tud lépni elődje árnyékából. Vitathatatlan, a „rájátszás" nagy esélyt kínál neki is: ha kijuttatja a válogatottat az Eb-re, bebetonozhatja magát a kispadon.

A pótselejtező tétje persze nem Bernd Storck állása. Annál sokkal nagyobb.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik