Válogatott: beléptetés a magyar-hollandra 18.30-tól - közérdekű információk

Vágólapra másolva!
2011.03.20. 17:37
Címkék
Hatalmas érdeklődés előzi meg a jövő hét pénteki Magyarország–Hollandia labdarúgó Eb-selejtezőt: az alábbi közleményben az MLSZ közérdekű, a beléptetéssel kapcsolatos információit olvashatják!

A Magyar Labdarúgó-szövetség örömmel nyugtázta, hogy nagy érdeklődés övezi a magyar válogatott Hollandia elleni Eb-selejtezőjét, és sokan szurkolnak majd a csapat sikeréért a Puskás Ferenc Stadionban. Szeretnénk, ha minden szurkoló zavartalanul élvezhetné a mérkőzést, könnyen jutna be a helyére, ennek érdekében kérünk mindenkit, hogy vegye figyelembe a következő kéréseket és információkat.A Magyar Labdarúgó-szövetség örömmel nyugtázta, hogy nagy érdeklődés övezi a magyar válogatott Hollandia elleni Eb-selejtezőjét, és sokan szurkolnak majd a csapat sikeréért a Puskás Ferenc Stadionban. Szeretnénk, ha minden szurkoló zavartalanul élvezhetné a mérkőzést, könnyen jutna be a helyére, ennek érdekében kérünk mindenkit, hogy vegye figyelembe a következő kéréseket és információkat.

- A mérkőzés 20.30 órakor kezdődik, a stadionba 18.30 órától lehet belépni. Kérjük, a sorban állás és a torlódás elkerüléséért minél előbb érkezzen meg a kapuhoz.

- Induláskor ellenőrizze, hogy a Stefánia, vagy a Dózsa György út felől léphet-e be a stadion területére. Az Ifjúság útján található kapun nem lesz gyalogos beléptetés.

- Tiltott tárgyakat - közéjük tartozik az esernyő is! - ne hozzon magával, és készüljön rá, hogy jegyének ellenőrzése után a biztonsági szolgálat átvizsgálja a ruházatát. Kérjük, olvassa el a jegye hátoldalán olvasható tudnivalókat! A beléptetésről minden kapunál videofelvétel készül!

- Az a tiszteletjegyes, akiknek nincs gépkocsi-behajtási engedélye, valamint az a szurkoló, akiknek a jegye a VII-es, a VIII-as, a IX-es vagy a X-es szektorba szól, a Dózsa György úton található autómosó melletti kapun juthat be a stadionba.

- Aki rendelkezik gépkocsi-behajtási engedéllyel, az Ifjúság úti kapun mehet be a stadionba, de az Ifjúság útjára kizárólag a Stefánia út felől kanyarodhat be. Az, aki a Kerepesi út felől érkezik, nem tud bekanyarodni a kapuhoz!

- Kérjük, hogy a szektorokban mindenki a saját helyére üljön. Aki nem így tesz, azt előbb figyelmeztetik, és ha az eredménytelen, akkor kivezetik a stadionból.

Magyar Labdarúgó-szövetség

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik