Válogatott: Becsülöm Pintérben, hogy meghívott - Vass Á.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.07. 15:52
A magyar labdarúgó-válogatott bő keretének első összetartásán Vass Ádám elmondta: furcsállta, hogy amíg angliai légiósként úgy is játszhatott a válogatottban, hogy klubjában még nem is szerepelt a felnőttek között, addig olasz első osztályú futballistaként meghívót sem kapott.

„Jelenleg még az Oostende játékosa vagyok; volt máshonnan megkeresés, de egyelőre nem jutottunk közelebb egymáshoz a kérővel – kezdte a napi aktualitással Vass Ádám, aki az MTK-hoz készül hazatérni. – Jó érzés ismét itt lenni, becsülöm a döntést Pintér Attila részéről, pedig volt, hogy a Serie A-ban játszottam, mégsem kaptam meghívót. Nem hittem azt, hogy nekem itt bérelt helyem lenne, de talán egy meghívót megérdemelten volna. Angliából annak idején úgy lettem válogatott, hogy addig nem is volt felnőttmérkőzésem. Furcsa volt ezt megélnem. Nekem is borzasztóan fontos a válogatott, és remélem, hogy a későbbiekben is számítanak rám. A közeljövőm a héten dől el. Az elmúlt év hullámvölgy volt a karrieremben, de nem én vagyok az első, akivel ilyen előfordul. Nem volt egyszerű megélni, sérülések is hátráltattak. Ettől függetlenül úgy érzem, készen állok, hogy ismét a képességeimnek megfelelően futballozzak."Vass Ádám, aki az MTK-hoz készül hazatérni. – Jó érzés ismét itt lenni, becsülöm a döntést Pintér Attila részéről, pedig volt, hogy a Serie A-ban játszottam, mégsem kaptam meghívót. Nem hittem azt, hogy nekem itt bérelt helyem lenne, de talán egy meghívót megérdemelten volna. Angliából annak idején úgy lettem válogatott, hogy addig nem is volt felnőttmérkőzésem. Furcsa volt ezt megélnem. Nekem is borzasztóan fontos a válogatott, és remélem, hogy a későbbiekben is számítanak rám. A közeljövőm a héten dől el. Az elmúlt év hullámvölgy volt a karrieremben, de nem én vagyok az első, akivel ilyen előfordul. Nem volt egyszerű megélni, sérülések is hátráltattak. Ettől függetlenül úgy érzem, készen állok, hogy ismét a képességeimnek megfelelően futballozzak."

A középpályás nem erősítette meg azt az információt, hogy holnaptól az MTK-nál edz.

„Meglepett a meghívó, de nagyon örültem neki – mondta Simon Krisztián. – Ugyanakkor tisztában vagyok azzal, hogy azért, mert egyszer behívtak, még nem leszek állandó kerettag. De mindent megteszek ennek érdekében, hiszen a céljaim között szerepel a válogatottság. Hasznosnak ítélem meg ezt a két napot, amit közösen eltöltöttünk, sok taktikai elemet gyakoroltunk.”

„Engem is meglepett a válogatottság, mármint a meghívó a bő keretbe – árulta el Korhut Mihály. – Örülök, hogy itt lehetek, és azon vagyok, hogy a szűkebb keretbe is meghívjanak."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik