Válogatott: az MLSZ elnöke ismét sziporkázott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.25. 13:42
A Magyar Labdarúgó-szövetség pénteken tartotta a válogatott játékosok évzáró ebédjét, amelyre a hagyományoknak megfelelően az angolok elleni 6:3-as siker évfordulóján került sor, és ezúttal is meghívást kapott minden, korábban címeres mezt húzó futballista.

Úgy látszik, hogy a veterán játékosok körében az MLSZ elnöke, Csányi Sándor rendre feloldódik, ahogy tavaly, idén is sziporkázott a köszöntőjében.

Tavaly november 25-én Csányi Sándor azt mondta:„Sikerült megállítani a nézőszám csökkenését a bajnoki mérkőzéseken, hiszen elfogytak a nézők...”

Idén a majdnem egyórás késése miatt így szabadkozott:„Elnézést kérek a késésért, de valamiből élni is kell, muszáj dolgozni...”

A magyar futball első embere ugyanis az OTP Bank elnök-vezérigazgatójaként dolgozik, és az ország leggazdagabb polgáraként tartják számon.

Az MLSZ-elnök természetesen komoly témákat is érintett beszédében, elmondta például, hogy:

„Indokolt lépés volt komoly hangsúlyt fektetni a stadionok biztonságára, hiszen nem történt semmilyen erőszakos cselekmény az elmúlt időszakban a bajnoki és válogatott mérkőzéseken. Meg kell azonban gondolni, hogy megkönnyítsük a jegyhez jutást és a beléptetést az egyes pályákon. Főként az új stadionokban, ahol adva vannak a biztonságos meccsrendezés feltételei.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik