Válogatott: A döntetlen minimum benne volt – Gulácsi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.27. 22:20
null
Nem Gulácsin múlt a vereség (Fotó: Szabó Miklós)
A Magyarország–Skócia (0–1) felkészülési labdarúgó-mérkőzés után Gulácsi Péter értékelte a látottakat az M4 Sport kamerája előtt.



„Próbáltunk stabilabbak lenni védekezésben, emiatt támadásban kevesebbet birtokoltuk a labdát, nem voltunk olyan hatékonyak – mondta Gulácsi Péter, a magyar válogatott kapusa. – A döntetlen minimum benne volt a meccsben, és elkerülhető gólt kaptunk. A skótok találata után megváltozott a meccs képe. Az ellenfél biztonságosabban játszott, ezért a második félidőben nem voltak nagyobb problémáink hátul.”

„Csalódott vagyok, mert szerettük volna megnyerni a meccset. Egy fokkal jobban játszottunk, mint pénteken, de azért még rengeteg javítanivalónk van.”

„Tudtuk, hogy letámadnak minket. Rengeteg hosszú labdával operáltunk, de hatékonyabbnak kell lennünk a középpályások és a védők közötti játékban. Taktikailag rugalmasabbnak kell lennünk. A pénteki meccs taktikailag sem sikerült, a középpályán létszámhátrányban voltunk. Ma ez jobban nézett ki, de játékban még nem volt elég jó. Dolgozunk, csináljuk, nagyon akarunk, szeretnénk valamit visszaadni az embereknek.”

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MAGYARORSZÁG–SKÓCIA 0–1 (0–0)
Groupama Aréna, kb. 10 000 néző. Vezette: Lechner (osztrák)
Magyarország: Gulácsi – Fiola, Otigba, Guzmics – Lovrencsics G., Kleinheisler (Pátkai, 67.), Pintér Á. (Elek Á., a szünetben), Hangya (Szabó J., a szünetben) – Varga R. (Nikolics N., 83.), Szalai (Böde, 77.), Dzsudzsák (Németh K., 59.). Szövetségi kapitány: Georges Leekens
Skócia:
A. McGregor – Hendry, Mulgrew, S. McKenna – R. Fraser (Paterson, 82.), McGinn, C. McGregor (Cummings, 92.), A. Robertson (B. Douglas, 67.) – S. Armstrong (McLean, 70.), M. Phillips (McBurnie, 84.), Forrest (Christie, 77.). Szövetségi kapitány: Alex McLeish
Gólszerző: M. Phillips (48.)

A skótok gólja

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik