Válogatott: 16.30-tól sajtótájékoztató Dárdai sorsáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.09. 13:49
null
Rendkívüli tájékoztatót tart a szövetség Budapesten – megtudjuk, ki lesz a kapitány? (Fotó: NS-archív)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) sajtóközleményben jelezte, 16.30-tól sajtótájékoztatót tart Budapesten a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztjáról.

„Tisztelettel meghívunk a Magyar Labdarúgó-szövetség rendkívüli sajtótájékoztatójára ma délután, amelyen a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztjával kapcsolatos fejleményekről számolunk be” – áll az MLSZ kommunikációs osztályának rövid közleményében.

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke korábban jelezte: decemberben – a Nemzeti Sport értesülései szerint a napokban, képviselője révén – tárgyal a Hertha BSC-vel a nemzeti csapatot négy mérkőzésen ideiglenes szövetségi kapitányként irányító Dárdai Pál sorsáról. Ami biztos: a berlini repülőgép délelőtt tízkor landolt Ferihegyen (vagy mehetett különgéppel is)...

„Én még mindig hiszek benne, hogy létezik mindenki számára elfogadható megoldás, erről személyesen szeretném meggyőzni a Hertha vezetőit, hogy aztán Pali dönthessen arról, hogy a korábbi aggályai ellenére, tudja-e vállalni a kapitányi posztot. Természetesen létezik más forgatókönyvünk is, hiszen a szövetség felelősei előrehaladott tárgyalást folytatnak két neves külföldi szakemberrel is, akiknek érkezését nem élné meg csalódásként a magyar közvélemény sem” – írta Csányi Sándor december elsején megjelentetett közleményében.

A SAJTÓTÁJÉKOZTATÓT A NEMZETI SPORT ONLINE-ON ÉLŐ, SZÖVEGES TUDÓSÍTÁS SEGÍTSÉGÉVEL KÍSÉRHETIK FIGYELEMMEL!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik