U21: újabb meccs a Puskásban, Gera edzőként is visszatér!

H. T.H. T.
Vágólapra másolva!
2019.10.31. 19:39
null
Gera Zoltán csapata is pályára lép novemberben a Puskás Arénában (Fotó: Szabó Miklós)
A Magyar Labdarúgó-szövetség csütörtöki tájékoztatása szerint az U21-es válogatott a Puskás Arénában lép pályára november 18-án.

Mint ismert, alig néhány nap leforgása alatt elfogytak a jegyek a november 15-i stadionnyitó-mérkőzésre, amelyen Marco Rossi csapata Uruguay ellen játszik a több mint 67 ezer néző befogadására alkalmas arénában. Ez a találkozó lesz Gera Zoltán búcsúmérkőzése is, aki néhány nap múlva visszatér az új létesítménybe, méghozzá az U21-es gárda szövetségi edzőjeként.

Az U21-es válogatott Ausztriát fogadja felkészülési mérkőzésen november 18-án este 19 órakor. Az összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti.

A saját bőrükön próbálhatják ki, hová juthatnak el néhány év múlva, ha elérnek a felnőttválogatottig. Ehhez persze sokat kell még fejlődniük, és a mostani meccs ehhez hatalmas motivációt jelent – mondta az mlsz.hu-nak Gera Zoltán.

Az MLSZ közleménye szerint a kedvezményes árú jegyek értékesítése a jövő héten indul, a legolcsóbb belépő 600, a legdrágább pedig 1500 forint lesz. Részletes tájékoztatást a jövő hétre ígért a szövetség.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik