U21: a „kicsik” megmutatták, hogy kell: legyőztük a finneket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.13. 13:17
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott Telkiben felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte Finnország legjobbjait.

Az U21-es kerettagok egy része kedd délben már lejátszott egy edzőmérkőzést a Budapest Honvéd korosztályos csapata ellen. A találkozót Bereczki Dániel és Huller Ádám duplájával, valamint Bobál Dávid és Lőrinczy Attila góljával a válogatott 6–0-re megnyerte.

Csütörtökön Finnország volt az ellenfél, és a fiatalok újra győzelmet ünnepelhettek. Az MLSZ tájékoztatása szerint a Heerenveenben futballozó Varga Szabolcs találatával 1–0-ra nyertek a mieink a zárt kapuk mögött rendezett találkozón.

„A héten elkezdett és elvégzett munka hatására nem voltunk ideálisan frissek a mérkőzésre, továbbiakban nekünk is végig kell gondolnunk, mennyire és milyen módon terhelhetőek a hozzánk sok esetben kispadról érkező játékosok” – mondta a mérkőzés után Szalai László.

„Ennek ellenére a csapat tisztességgel állt a mérkőzéshez, ami inkább küzdelmes volt, mint szép. Csapatépítésben folytatjuk a megkezdett utat, mérkőzés már csak a 2015-ös évben vár a fiúkra, mi pedig nagyon szurkolunk a felnőttválogatottnak, hogy legalább ilyen sikeres legyen, és le tudja győzni a finneket. Ehhez sok sikert kívánunk a csapatnak a teljes utánpótlás-válogatott nevében” – tette hozzá Szalai.

A felnőttválogatott péntek 20.45 órakor lép pályára az új Üllői úti stadionban Finnország ellen Eb-selejtezőn.

U21-ES FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Magyarország–Finnország 1–0 (0–0)
Magyarország: Banai – Marcsek, Jagodics, Szilvási, Tamás K. – Nagy D. (Pongrácz, 82.), Kocsis, Lőrinczy (Huller, a szünetben) – Bese , Bobál G. (Varga Sz., a szünetben), Kleinheisler (Gera D., 62.)
Gólszerző
: Varga Sz. (52.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik