U19: a szülinapos Mészöly Kálmán gyújtó hangú beszéde

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.16. 08:43
Mészöly Géza, az U19-es labdarúgó-válogatott kapitánya meglepetésbulit szervezett. Egyrészt a 73. születésnapját ünneplő édesapjának, másrészt játékosainak. Ezért kedd délután meghívta a Telki edzőközpontba Várkonyi Attilát, az ismert futballőrült lemezlovast, Kikit, az Első Emelet énekesét, Csordás Tibort, a Fiesta énekesét és Curtist, az egykori újpesti játékost, az ismert rappert.

A program remekül sikerült, a keret tagjai először illedelmesen, csendben ültek körben, aztán amikor Curtis belekezdett a Belehalok című dalba, a játékosok felállva énekeltek, tapsoltak, afféle kórust alkottak. Remek volt a hangulat, ez a délután még inkább összekovácsolta az évek óta együtt készülő csapat tagjait. Aztán jöttek a torták, némi tűzijátékkal, Mészöly Kálmán tiszteletére. És zúgott a vastaps, no meg a Happy Birthday. Aztán Mészöly Kálmán kért szót, és a maga közvetlen stílusában gyújtó hangú beszédet mondott a lelkesen figyelő ifjaknak, arra kérve őket, ne foglalkozzanak senkivel és semmivel az elkövetkező napokban, csak a futballal törődjenek, hiszen ez életük nagy lehetősége.

A keret egyébként egy délelőtti edzést tartott, szerencsére senki sem sérült. Mint ismeretes, Mészöly Géza szerdán újabb három játékostól köszön el, a magyar válogatott tagjai pedig csütörtökön már a Novotel szállodába költöznek, majd szombaton 18.30-kor az újpesti Szusza Ferenc Stadionban játsszák a nyitó meccset.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik