U18: Pisont ezzel a korosztállyal már nem akar dolgozni

Vágólapra másolva!
2015.03.27. 07:55
Az U18-as magyar labdarúgó-válogatott Üllőn 3–1-re kikapott Norvégiától. A Nemzeti Sport információi szerint a mérkőzés után Pisont István szövetségi edző dühében az öltözőben azt mondta: ezzel a korosztállyal nem akar tovább dolgozni.

Ez még nem jelenti, hogy le is mondott a szakember, aki higgadtan lehet, hogy másképp gondolja a történteket. Pisont a Magyar Labdarúgó-szövetségnek mindenesetre már visszafogottabban nyilatkozott.

„Jól kezdtünk, több helyzetet alakítottunk ki, de nem tudtunk alkalmazkodni a mérkőzéshez. Játékban nem volt jobb a norvég csapat, főként technikailag voltunk gyengék. Jobb játékerőt képviseltünk, de nem tudtunk továbblépni, hogy hatékonyabbá tegyük a támadójátékunkat. Nem vagyok elégedett a látottakkal” – mondta Pisont István az mlsz.hu-nak.

FELKÉSZÜLÉS
MAGYARORSZÁG–NORVÉGIA 1–3
(1–1)
MAGYARORSZÁG: Rátkai Zsolt – Katona Máté (Hursán György 79.), Fehér Imre (Bartucz Martin 72.), Lipcsei Ádám, Varga Márkó (Csonka Bonifác 79.) – Pávkovics Bence, Sallai Roland (Szivacski Donát 79.), Kitl Miklós (Petró Balázs 45.) – Korozmán Kevin (Murka Benedek 45.), Popov Patrik (Óvári Zsolt 79.), Szatmári István (Péter Bence 45.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik