U18: a magyar válogatott legyőzte Svájcot Telkiben

Vágólapra másolva!
2019.05.14. 20:39
Az U18-as magyar labdarúgó-válogatott kedden, felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte Svájc hasonló korosztályú csapatát Telkiben.

„A mérkőzés bizonyos periódusaiban NB I-es ritmusú volt a találkozó, a svájciak korszerű, gyors focit játszottak, el kell ismerni, az első félidőben voltak problémáink a védekezéssel – idézi az mlsz.hu Bene Ferenc szövetségi edzőt. – Szép góllal jutottunk vezetéshez, de több tekintetben elégedetlen voltam az első félidei teljesítményünkkel. A második játékrészben stabilizáltuk a védekezésünket, akár újabb gólokat is szerezhettünk volna, ám a végére ismét változott a meccs képe, fölénk kerekedtek a vendégek. Igazi csapatként működtek együtt ma a játékosok, ezzel tudtunk megnyerni egy nagyon nehéz mérkőzést.”„A mérkőzés bizonyos periódusaiban NB I-es ritmusú volt a találkozó, a svájciak korszerű, gyors focit játszottak, el kell ismerni, az első félidőben voltak problémáink a védekezéssel – idézi az mlsz.hu Bene Ferenc szövetségi edzőt. – Szép góllal jutottunk vezetéshez, de több tekintetben elégedetlen voltam az első félidei teljesítményünkkel. A második játékrészben stabilizáltuk a védekezésünket, akár újabb gólokat is szerezhettünk volna, ám a végére ismét változott a meccs képe, fölénk kerekedtek a vendégek. Igazi csapatként működtek együtt ma a játékosok, ezzel tudtunk megnyerni egy nagyon nehéz mérkőzést.”

A 2001-es születésű futballistákból álló magyar válogatott áprilisban Olaszországot győzte le 4–0-ra, ugyancsak Telkiben.

U18-AS FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS, TELKI
Magyarország–Svájc 1–0 (1–0)

Magyarország: Ásványi Balázs – Huszti András (Lakatos Benjámin, 75.), Szűcs Kornél, Varju Benedek, Körmendi Kevin – Nyári Patrik (Radics Márton, 46.), Hidi Sándor – Skribek Alen (Kovács Máté, 75.), Cipf Dominik (Törőcsik Péter, 62.), Bukta Csaba (Kapronczai Gergely, 62.) – Tóth-Gábor Kristóf (Szabó Bálint, 90.)
G. Tóth-Gábor Kristóf (28.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik