U17-es Eb-sel.: gól nélküli döntetlennel kezdtük a tornát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.10.24. 15:58
Az U17-es magyar labdarúgó-válogatott gól nélküli döntetlent játszott Fehéroroszország legjobbjaival az Európa-bajnoki selejtezőkör 1. fordulójában.

Mint az az mlsz.hu beszámolójából kiderül, a magyar csapat három belső védős taktikával játszott a mérkőzésen, és a stabilitásra nem is lehetett panasz az első félidőben – a fehéroroszok, bár igyekeztek irányítani a mérkőzést, nagyobb helyzetekig nem jutottak el az első húsz percben. A félidő második fele a magyar válogatotté volt, amelynek több nagy lehetősége is volt, ám a befejezésekbe rendre hiba csúszott.mlsz.hu beszámolójából kiderül, a magyar csapat három belső védős taktikával játszott a mérkőzésen, és a stabilitásra nem is lehetett panasz az első félidőben – a fehéroroszok, bár igyekeztek irányítani a mérkőzést, nagyobb helyzetekig nem jutottak el az első húsz percben. A félidő második fele a magyar válogatotté volt, amelynek több nagy lehetősége is volt, ám a befejezésekbe rendre hiba csúszott.

Gól a második játékrészben sem született, így maradt a 0–0.

A tornán a magyar csapatot 2003-as születésű fiatalok alkotják, a gárda nem egyezik meg a Brazíliában tartózkodó, vb-re készülő U17-es együttessel, amelyben 2002-es születésű tehetségek vannak ott.

U17-ES EB-SELEJTEZŐ
6. CSOPORT, 1. FORDULÓ, FEHÉROROSZORSZÁG
Fehéroroszország–MAGYARORSZÁG 0–0

KORÁBBAN
Szerbia–Lettország 1–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik