Szavazás: keressük az elmúlt 20 év magyar álomcsapatát

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2020.07.28. 16:01
Olvasóink segítségével találnánk meg a 2000-es évek legjobbjait, vagyis azokat, akik meghatározó szerepet játszottak a XXI. század magyar labdarúgásában. Már csak egy nap – és kezdődik a szavazás!

Új sorozatot indít a Nemzeti Sport, az elmúlt húsz esztendő kiemelkedő teljesítményt nyújtó labdarúgóira és szakvezetőire szavazhat a sportszerető olvasó- és szurkolótábor. Keressük a kétezres évek legjobb futballcsapatát, amelyet magyar állampolgárságú – idehaza vagy külföldön futballozó – játékosok alkotnak, és magyar vezetőedző irányít!

Olvasóink segítségével találnánk meg azokat, akik meghatározó szerepet játszottak a XXI. század magyar labdarúgásában!
Olvasóink segítségével találnánk meg azokat, akik meghatározó szerepet játszottak a XXI. század magyar labdarúgásában!

Sorozatunk július 29-től augusztus 28-ig tart, posztonként szavaztatjuk meg olvasóinkat. A csapatot 1–4–2–3–1-es hadrendben állítjuk fel, összeállítására az nso.hu-n, valamint a Nemzeti Sport Facebook-oldalán lehet szavazni.

Egy posztra három napig várjuk a voksokat, majd közzétesszük az eredményt.

A Nemzeti Sport szerkesztősége elkészített egy bővített, összesen 148 nevet tartalmazó listát, amely objektív szempontok alapján állt össze. Azok a labdarúgók kerültek fel rá, akik 2001 és 2020 között a Nemzeti Sport posztonkénti rangsorában az élen végeztek, vagy abban az évben a válogatott alapemberének számítottak. Lapunk szakírói közülük választották ki azokat, akik versenybe szállhatnak a csapatba kerülésért – és az olvasók szavazataiért!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik