Szabiccsal és Némethtel kezdünk San Marino ellen

Vágólapra másolva!
2011.06.07. 11:49
Címkék
A San Marino elleni labdarúgó Eb-selejtezőn két csatárral áll fel a magyar válogatott, Egervári Sándor ígéretéhez híven több helyen is változtatott a pénteki kezdőcsapaton. Az mlsz.hu tájékoztatása szerint ezúttal Szabics Imre és Németh Krisztián lesz a frontvonalban.

(Fotó: Németh Ferenc)
(Fotó: Németh Ferenc)
(Fotó: Németh Ferenc)
(Fotó: Németh Ferenc)
(Fotó: Németh Ferenc)

Egervári Sándor szövetségi kapitány kihirdette a ma esti, San Marino elleni kezdőcsapatot, amely több helyen is változott a luxemburgi mérkőzésen pályára lépő együtteshez képest.

A kapuba visszakerül Király Gábor, a támadósorban pedig ezúttal a pénteki meccs második félidejében szereplő két csatár, Szabics Imre és Németh Krisztián jut szóhoz.

A kezdőcsapat egyébként megegyezik a Nemzeti Sport Online helyszínen tartózkodó munkatársa által megadott tizeneggyel.

A válogatott délelőtti programjában ma félórás könnyű átmozgató edzés szerepelt, a játékosok a szálloda melletti füves kispályán végeztek labdás gyakorlatokat, majd sétáltak egyet a környéken. Egervári e program előtt közölte a játékosokkal, hogy ki kap szerepet a kezdőben.

San Marino és Magyarország ma este 20.30-as kezdettel játszik egymás ellen Európa-bajnoki selejtezőt. Az összecsapást honlapunk szöveges formában, élőben közvetíti.

A KEZDŐCSAPAT

Király Gábor – Vanczák Vilmos, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Elek Ákos – Koman Vladimir, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs – Szabics Imre, Németh Krisztián

NEM A NYOLC GÓL JEGYÉBEN JÁTSZUNK SAN MARINO ELLEN – EGERVÁRI

KIRÁLY: CSAK A HÁROM PONT SZÁMÍT

SAN MARINÓBAN A MAGYAR CSAPAT

AZ E-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Hollandia6 621–5+1618
2. Svédország5 4115–6+912
3. MAGYARORSZÁG6 3315–13+29
4. Moldova6 247–9–26
5. Finnország5 2311–6+56
6. San Marino6 60–30–300
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik