Strandfoci: döntetlen a házigazdával a bangkoki tornán

BODNÁR ZALÁN jelenti BangkokbólBODNÁR ZALÁN jelenti Bangkokból
Vágólapra másolva!
2017.02.14. 15:58
null
Szentes-Bíró Tamás (5) akcióban
A magyar strandlabdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott Thaiföld csapatával a Bangkokban zajló négycsapatos torna keddi játéknapján. Szerdán Malajzia lesz az ellenfél, a döntőbe jutás tekintetében már nem csupán a saját kezünkben van a sorsunk.

 

A hétfőn Japántól elszenvedett 5–3-as vereség után az első körben Malajziát 7–5-re legyőző Thaifölddel mérkőzött meg az Ughy Márk szövetségi kapitány irányította magyar együttes.

A mérkőzés közepén, a második harmad nyolcadik percében vezetést szerzett a házigazda egy fejes góllal, majd kevesebb mint hat perccel a vége előtt Fekete Viktor egyenlített egy távoli lövéssel, a labda a bal alsó sarokban kötött ki.

A másik keddi mérkőzésen Japán 15–0-ra (!) győzte le Malajziát, így a magyar válogatott akkor juthat be biztosan a csütörtöki döntőbe, ha minimum négy góllal megveri szerdán Malajziát, Japán pedig legyőzi Thaiföld együttesét.

STRANDLABDARÚGÁS
Felkészülési torna, Bangkok, 2. játéknap
Thaiföld–Magyarország 1–1 (0–0, 1–0)

A magyar csapatban pályára lépett: Szacskó László (kapus), Ábel Péter, Berkes László, Fekete Viktor, Genczler Kornél, Menyhei Viktor, Patócs Richárd, Rutai Balázs, Szentes-Bíró Tamás
A magyar gólszerző: Fekete

Az állás két forduló után: 1. Japán 6 pont (20–3-as gólkülönbség), 2. Thaiföld 4 (8–6), 3. Magyarország 1 (4–6), 4. Malajzia 0 (5–22)
(Pontazonosság esetén sorrendben a gólkülönbség, a több lőtt gól, majd az egymás elleni eredmény számít.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik