nemzetisport.hu 2019.06.19 23:21

Sallai mindent belead a válogatottért; a férfi kéziseknél most nincs kapitánykérdés

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

 

• Sokszor voltam szomorú – mondta Sallai Roland. A szélső sérülése miatt kimaradt a horvátok, az azeriek és a walesiek elleni Eb-selejtezős sikerekből, de mindent belead, hogy szeptemberben ismét meghívót kapjon Marco Rossi kapitánytól. Borbola Bence interjúja.

• Versenyben lenni! – ez a jelszó Kispesten. Mendelényi Dániel, a Honvéd egyik tulajdonosa elmondta, a költségvetés a tervezettnél is magasabb lesz, továbbá több új labdarúgó érkezik még a keretbe, és már egész családjának van odahaza Honvéd-meze.

• A férfi kézilabda-válogatottnál a kapitánykérdés most másodlagos. Nagy László cáfolta a hírt, miszerint Chema Rodríguezzel közösen venné át a férfi válogatott irányítását, egyelőre a szakmai koncepció kidolgozása van napirenden. Simon József írása.

• A Ferrari Montrealban bebizonyította, hogy bizonyos típusú pályákon még mindig képes labdába rúgni a Mercedes mellett, Le Castellet-ben viszont az olaszoknak vért kell izzadniuk első idei diadalukhoz. A Formula–1 Francia Nagydíja előtt Zsoldos Barna latolgatta az esélyeket.

• A tengerentúli sportokkal foglalkozó Amerika-mellékletünket most is érdemes átolvasni. Történelmi trófeák: a Toronto az NBA-ben, a St. Louis az NHL-ben lett először bajnok; A nagydöntők hősei a lesajnált MVP-től kezdve a tartalékok közül „kikukázott” kapuson át a nagybeteg szurkolókislányig; NBA: a Lakers megszerezte Anthony Davist, de cserébe első körös draftjogoktól és három értékétől is meg kellett válnia.

2019.07.23 16:29:45

Magyar válogatott UJSZO.COM/H. K.

„Nagy Ádámnak genetikailag olyanok az adottságai, amilyeneket sohasem láttam, sem játékosként, sem edzőként.”

2019.07.22 08:54:42

Magyar válogatott CSILLAG PÉTER

Thékes István kollégánk személyes történeteinek segítségével emlékezünk.

2019.07.16 22:53:29

Magyar válogatott SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Bíróink sikerei jelentették a nagy győzelmeket.

2019.07.16 11:30:15

Magyar válogatott I. M.

Az MLSZ elnöke a futball szeretetéről, a válogatottról és a 2020-as Eb-ről is beszélt.

2019.07.15 20:18:18

Magyar válogatott HEGYI TAMÁS

Kivételes karrier a reformkapitányé, de a pályán segítségre szorult Ginzery Dénes.