Román-magyar: pénzbüntetés és kitiltás húsz szurkolónak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.13. 10:36
A román csendőrség tájékoztatása szerint húsz helybéli szurkolót 6–12 hónapra kitiltottak a futballstadionokból a Magyarországi elleni (1–1) Európa-bajnoki selejtezőn történt rendzavarásaik miatt. A randalírozó drukkerekre együttesen 18 ezer lejes (kb. 1.3 millió forintos) pénzbüntetést szabtak ki.

Arról már vasárnap beszámoltunk, hogy öt fanatikust egy évre száműztek az arénákból, a román csendőrség legfrissebb közleményéből azonban nem derül ki, hogy a most megbüntetett húsz drukker között szerepelnek-e a korábban elmarasztalt szurkolók.Arról már vasárnap beszámoltunk, hogy öt fanatikust egy évre száműztek az arénákból, a román csendőrség legfrissebb közleményéből azonban nem derül ki, hogy a most megbüntetett húsz drukker között szerepelnek-e a korábban elmarasztalt szurkolók.

A kommüniké szerint a rendőrséghez érkezett bejelentések után a hatóságok további tizenkilenc személyt keresnek különböző bűncselekmények elkövetése miatt, a vád legtöbbjük esetében pirotechnikai eszközök birtoklása és használata.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik