Román-magyar: Egyértelműen mi vagyunk az esélyesek - Chiriches

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.10. 21:49
Vlad Chiriches, a román válogatott középhátvédje rendkívül harcos mérkőzésre számít a magyarok elleni holnapi Eb-selejtezőn, de egyértelműen saját csapatát tartja esélyesnek.

„Nagyon fontos számunkra és a román nép számára is a mérkőzés. Jól érzem magam, felkészültem, hogy mindent megtegyek a pályán a győzelemért” – mondta Vlad Chiriches, a román válogatott középhátvédje a Libertatea nyomtatott napilapnak. Vlad Chiriches, a román válogatott középhátvédje a Libertatea nyomtatott napilapnak.

A labdarúgó szerint a mieink nem félnek a román válogatottól, s egyáltalán nem szabad kiindulni az egy évvel korábbi világbajnoki selejtezőből.

„Teljesen más lesz ez a mérkőzés, mint a vb-selejtező. A magyar válogatott sokkal fegyelmezettebb lesz majd, mert tudják, hogy nem számíthatnak könnyű mérkőzésre. Egyértelmű, hogy mi vagyunk a találkozó esélyesei, de ne képzeljük azt, hogy a félidőebn már kettő nullra vezetünk. Nagyon harcos mérkőzés lesz, amit minden áron meg kell nyernünk. A magyar válogatott mindent megtesz, hogy megakadályozzon minket ebben. Remélem, hogy győzünk és az első helyen leszünk ezután a csoportban.”

Chiriches a román csapat erősségéről is beszélt.

„A csapat egységes, nagyon sokat dolgoztunk együtt. Minőségi játékkal szeretnénk szórakoztatni a közönséget. Örülök, hogy ennyi szurkoló lesz a válogatott mellett, élvezet ennyi néző előtt játszani. Remélem, hogy a közönség győzelembe hajszol minket.”

A magyar válogatott holnap 18 órakor lép pályára a bukaresti Nemzeti Stadionban Románia ellen

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik