Román-magyar: botrány! Piturca gonoszsággal vádolja az elnököt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.07. 13:55
null
Piturca mégsem kapott ajánlatot Szaúd-Arábiából? (Fotó: sportnews.ro)
A román sportnews.ro botrányt emleget a labdarúgó-válogatott kapcsán, beszámolója szerint Victor Piturca szövetségi kapitány összeveszett a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) elnökével, Razvan Burleanuval a Magyarország elleni Eb-selejtező előtt.

Ahogy arról beszámoltunk, a román sajtó kész tényként kezelte pár héttel ezelőtt, hogy a válogatott szövetségi kapitánya távozik, és a stábjával együtt Szaúd-Arábiába, az al-Ittihad Dzsidda együtteséhez szerződik.

A román szakember végül a maradás mellett döntött, a sportnews.ro információi szerint azonban ennyi is elég volt ahhoz, hogy összevesszen a szövetség elnökével. A forrás már cikke címében is botrányt emleget.

„Piturca sosem akart távozni, nem kapott ő ajánlatot egyetlen csapattól sem, egyszerűen csak kíváncsi volt, mennyire értékelik itt, egy kis szeretetre vágyott” – mondta korábban Burleanu.

Természetesen jött is azonnal a válasz.

„Gonosz és buta dolog ilyen kijelentést tenni, az elnök úrnak fogalma sincs, mi történt valójában, ez csak vagdalkozás. Mondtam, hogy a Görögország elleni találkozó után üljünk össze, és beszéljünk a jövőmről. Ő azóta sem keresett, de megértem, biztosan sok dolga volt…” – értékelte a helyzetet Piturca.

A román labdarúgó-válogatott szombaton 18 órakor fogadja Dárdai Pál csapatát a bukaresti Nemzeti Stadionban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik