Román-magyar: „A románok nem tudatosan álltak vissza, ennyire tellett tőlük”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.11. 20:49
Mint arról már beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott Romániában Európa-bajnoki selejtezőn. A mieink középpályása, Tőzsér Dániel szerint a románok nem tudatosan álltak vissza a második félidőben, egyszerűen ennyire futotta az erejükből.

„A meg nem adott gólok befolyásolhatták volna a mérkőzés menetét, de még egyik szituáció visszajátszását sem láttam. Az egy pontot maximálisan megérdemeltük, nagyon boldogok vagyunk, hogy örömet tudtunk szerezni a szurkolóinknak, akik fantasztikusan buzdították a csapatot, köszönjük nekik” – mondta a Nemzeti Sport Online-nak a mérkőzést követően Tőzsér Dániel.Tőzsér Dániel.

„Dárdai Pál jelenléte nyugalmat és szervezettséget jelentett. Mindenki számára egyértelmű volt, hogy mi a feladata, de nyilván nem minden ment tökéletesen, hiszen a keret némi változáson ment keresztül. A románok nem tudatosan álltak vissza a második félidőben, miért is tették volna? Nem volt ez egy jelentős játékerőt képviselő román válogatott, ennyire tellett tőlük” – tette hozzá a magyar válogatott középpályása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik