Olaszország: a rómaiak vinnék a válogatott védőpárosát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.17. 21:45
Sajtóhírek szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Lazio kiszemelte magának a válogatottunk védelmének tengelyében játszó Guzmics Richárd, Lang Ádám kettőst.

Az iltempo.it cikke szerint a holland Stefan de Vrij sérülése miatt van szüksége középhátvédre a római klubnak, Igli Tare technikai igazgató pedig hetek óta keresi a megoldást.

A Lazio listáján rajta van két magyar játékos is. Az egyik Guzmics Richárd, aki a lengyel Wisla Kraków játékosa, a másik pedig Lang Ádám, a Videoton bekkje. Mind a ketten végigjátszották a magyar válogatott norvégok elleni pótselejtezőjének két találkozóját.

A magyar labdarúgók azonban nem a lista tetején vannak, Douglas Silva Bacelar, az ukrán Dnipro hátvédje, valamint Nicolas N’Koulou, francia Olympique Marseille játékosa is Guzmicsék előtt van.

Mint beszámoltunk róla, vasárnap egy sor megfigyelő érkezett a Groupama Arénába, köztük a Benfica (portugál), a Milan (olasz), a Marseille (francia), a Wolfsburg (német) és az Osmanlispor (török) munkatársa is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik