NS: Csak a kapitány örülhet; Szilágyi új edzője – szombat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.05. 00:10
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:







♦ Egy egzaltált péntek története, avagy minden, amit a magyar–román Eb-selejtezőről és az előzményeiről tudni érdemes. Dzsudzsák Balázs-elemzés és Sinkovics Gábor jegyzete, és a „magyar" csoport másik két meccsének tudósítása.

♦ Pályán volt három újabb csoport Európában, így a németek visszavágtak a lengyeleknek a tavalyi kudarcért, miközben a csütörtöki fellépők közül a hollandok már temetik magukat, a szombatiak pedig rettenetesen fogadkoznak.

♦ Az egyik elment, a másik visszatért, avagy mi újság a toulouse-i Somáliával és az ismét debreceni Adamo Coulibalyval?

♦ A döbbenetes ázsiai vb-selejtezők háttere: hiába nyert 15–0-ra Katar Bhután ellen, ez még édeskevés a 2018-as tornához...

♦ Szilágyi Áron edzőt váltott, Somlai Béla helyett Decsi András irányítja a londoni bajnok edzéseit. Pircs Anikó interjúja.

♦ Zsoldos Barna a Red Bull segítségével a monzai Formula–1-es nagydíj helyszínén megvizsgálta, kik ülnek a versenyek alatt a boxutcafalnál.

...és Hosszabbítás melléklet, amelyben az ötven éve született Simon Tiborra emlékezünk, megszólalnak a még közöttünk lévő legendás villámikrek, és beszél Krasznai János, a kamionsport hazai legendája is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik