Németh, Koman és Gulácsi is Koeman keretében

Vágólapra másolva!
2010.05.17. 15:47
null
Németh Krisztián a felnőttek között is bemutatkozhat (Fotó: Németh Ferenc, archív)
Erwin Koeman, a magyar válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét a május 29-én, a budapesti Puskás Ferenc Stadionban rendezendő Magyarország–Németország, valamint a június 5-i amszterdami Hollandia–Magyarország felkészülési mérkőzésekre.

A szövetségi kapitány több játékost is meghívott a tavalyi U20-as világbajnokságon bronzérmet szerző együttesből, így Gulácsi Péter, Németh Krisztián és Koman Vladimir is tagja a keretnek. 

Meghívót kapott az MTK-ból Lázok János, akit Aczél Zoltán a hétvégén személyesen is megfigyelt a kapitány kérésére, a Videotonból Horváth Gábor és Nagy Dániel, a DVSC-ből Bodnár László, Laczkó Zsolt és Szélesi Zoltán került be a válogatottba. 

Erwin Koeman sérülés miatt nem számíthat Hajnal Tamás, Rudolf Gergely, Kádár Tamás és Szalai Ádám játékára a két összecsapáson. A keret tagjai a németek elleni mérkőzés előtt május 26-án, szerdán találkoznak az MLSZ telki edzőközpontjában.  

A VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Király Gábor (1860 München), Fülöp Márton (Sunderland), Gulácsi Péter (Liverpool) 
Védők:  Bodnár László (DVSC-TEVA), Szélesi Zoltán (DVSC-TEVA), Juhász Roland (Anderlecht), Vanczák Vilmos (Sion), Horváth Gábor (Videoton), Laczkó Zsolt (DVSC-TEVA), Bodor Boldizsár (Roda JC)  
Középpályások:  Buzsáky Ákos (Queens Park Rangers), Dzsudzsák Balázs (PSV), Huszti Szabolcs (Zenit Szentpétervár), Dárdai Pál (Hertha BSC), Vadócz Krisztián (Osasuna), Nagy Dániel (Videoton), Koman Vladimir (Bari) 
Támadók:  Lázok János (MTK), Priskin Tamás (Ipswich), Torghelle Sándor (Augsburg), Németh Krisztián (AEK Athén) 
Tartalékok: Köteles László (Racing Genk), Gyepes Gábor (Cardiff), Tőzsér Dániel (Racing Genk)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik