MLSZ: megvan Dárdai Pál pro licence

Vágólapra másolva!
2015.05.14. 19:55
null
Dárdai Pál és még tizenegyen megkapták a pro licencet (Fotó: mlsz.hu)
A több mint másfél éves UEFA pro licences tanfolyam végén tizenkét edzővel bővült a legmagasabb edzői képesítéssel rendelkező magyar szakemberek száma. A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Dárdai Pál is megkapta a diplomáját – olvasható az mlsz.hu-n.

 

A mai ünnepélyes átadón Szalai László, az Edzőképző Központ igazgatója, a tanfolyam vezetője köszöntötte a frissen végző kollégáit, és elmondta: a tizenkét szakember nyolcéves tanulási folyamat végére tett pontot a diploma megszerzésével, de ez nem jelenti azt, hogy számukra a tanulás befejeződött.

„A tanulási folyamat nem ér véget a legmagasabb edzői minősítés megszerzésével. Az edzőknek folyamatosan fejlődniük kell, képezniük kell magukat, ahogyan a labdarúgás is folyamatosan változik és fejlődik, aki nem így tesz, és hátradől a székében, az könnyen a földön találhatja magát” – mondta Szalai.

A 12 frissen végző diplomás Vági Mártontól, az MLSZ főtitkárától és Berzi Sándortól, az MLSZ alelnökétől vette át oklevelét.

A 12 FRISS UEFA PRO LICENCES EDZŐ
Dárdai Pál, Dobos Barna, Feczkó Tamás, Fórián Zsolt, Korolovszky György, Liszkay Dezső, Nikandish Hossein, Pacsi Bálint, Romanek János, Sallói István, Sárai György, Tóth Csaba

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik