MLSZ: kommunikációs zavarok vezethettek Doll nyilatkozatához

Vágólapra másolva!
2014.09.17. 00:20
Mint ismeretes, a Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll a Puskás Akadémia FC elleni meccs után élesen bírálta a válogatott stábját, amiért az északírek elleni Eb-selejtezőt megelőzően nem vették fel a kapcsolatot a klubbal Gera Zoltán állapotát illetően, aki sérülten tért vissza a nemzeti csapattól. A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) közleményben reagált – kommunikációs zavarokat említ.  

„A magyar válogatott egészségügyi stábja szerint vélhetően kommunikációs zavarok vezethettek Thomas Doll hétvégi nyilatkozatához – fogalmaz az MLSZ közleménye. – Erre utal, hogy az északírek elleni Eb-selejtező előtt a klub nemcsak elküldte javaslatait Gera Zoltán edzésprogramjával kapcsolatban, hanem erről egyeztetett a válogatott csapatmenedzserével is. Thomas Doll hétvégi nyilatkozatához – fogalmaz az MLSZ közleménye. – Erre utal, hogy az északírek elleni Eb-selejtező előtt a klub nemcsak elküldte javaslatait Gera Zoltán edzésprogramjával kapcsolatban, hanem erről egyeztetett a válogatott csapatmenedzserével is.

A válogatott orvosi stábja méltányolta a Ferencváros kérését, majd jelezte ezt a szövetségi kapitánynak, aki teljes egészében az abban foglaltaknak megfelelően állította össze Gera edzésmunkáját.

Pintér Attila amellett, hogy időről időre találkozik a klubedzőkkel, a játékosok állapotát, valamennyi kerettag esetében, magukkal a labdarúgókkal szokta egyeztetni.

A válogatott stábja örömmel értesült Orosz Pál, a klub vezérigazgatójának nyilatkozatáról, miszerint Gera már vasárnap, a PAFC elleni bajnokin is pályára léphetett volna, annál is inkább, hiszen Gera Zoltán az FTC és a magyar válogatott közös értéke. Az ügyet ezzel lezártnak tekinti.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik